2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 122079 بازدید | 952 پست
واااای چرا امشب که دعوای بدی با شوهرم کردم باید این تاپیک ببینم عزیزم خدا صبرت بده واقعا سخته

تاوقتی هس قدرشو بدونید وقتی رف میفهمید چی میگم برو بغلش کن دنیا دوروزه ارزش نداره بخدا اینقد پشیمونم میگم کاش وقتایی که باهاش قهربودم دعواش میکردم باهااش میخندیدم بغلش میکردم😭

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

ای واای متاثر شدم🥺🥺از خدا میخوام بهت صبر بده عزیزم،خییلی ناراحت شدم،روحش شاد،واسش قرآن بخون،خیرات بده،درسته خیییلی سخته اما واقعا اونم ناراحت میشه سعی کن بتونی روحش رو شادکنی عزیزدلم کارهایی که واافع بهش احتیاج داره رو واسش انجام بده،این کارهارو با خودت نکن لطفا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مچکرم من۲۴سالمه پسرمم۲سالشه عزیزم!

منم مثل شما تو ۲۴سالگی شوهرم رو از دست دادم با یه پسر دو ساله. 

دقیقا مثل شما بودم وقتای دلتنگی لباساشو بو میکردم. 

چه روزای سختی بود. روز فوت همسرم احساس کردم زانوهام شکسته. نمی تونستم بلند شم

خدانکنه عزیزم امیدوارم حتی یه حیوون هم به وضع من دچارنشه😭

عزیزم خدا به دلت آرامش بده همسرت وبیامرزه 

ولی همین دیشب من وانداخته بود بیرون بااینکه یکماهه مریصم بیشترازیک ساعت موندم توراه  پله سرد

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
منم مثل شما تو ۲۴سالگی شوهرم رو از دست دادم با یه پسر دو ساله. دقیقا مثل شما بودم وقتای دلتنگی لباسا ...

خدارحمتش کنه عزیزم!تونستی بلندشی؟من پشتم شکسته تابمیرم نمیتونم مثل سابق بشم بی کس شدم بی پناه شدم خدایا حق من این نبود😭😭

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
تاوقتی هس قدرشو بدونید وقتی رف میفهمید چی میگم برو بغلش کن دنیا دوروزه ارزش نداره بخدا اینقد پشیمونم ...

درسته منم بعد فوت همسرم برام درس عبرت شده که دیگه قهر نکنم. ولی متاسفانه این شوهرم اصلا درک نمیکنه. دیگه خسته شدم انقد ناز کشیدم محبت کردم. پیشقدم شدم واسه اشتی. البته قهر نمیکنم. فقط یه کم سرسنگین میشم

عزیزم خدا به دلت آرامش بده همسرت وبیامرزه ولی همین دیشب من وانداخته بود بیرون بااینکه یکماهه مریصم ب ...

خدا به زندگیت خوشبختی و خوشحالی بده عزیزم نمیدونم چی بگم واقعا ایشالله خدا به همسرتون یه عقل سالم بده و قدرشمارو بدونه!

خدارحمتش کنه عزیزم!تونستی بلندشی؟من پشتم شکسته تابمیرم نمیتونم مثل سابق بشم بی کس شدم بی پناه شدم خد ...

مجبور بودم بلند شم بخاطر پسرم.فقط من یه اشتباهی کردم. امیدوارم تو این اشتباه رو نکنی. 

درسته منم بعد فوت همسرم برام درس عبرت شده که دیگه قهر نکنم. ولی متاسفانه این شوهرم اصلا درک نمیکنه. ...

شماازدواج کردین دوباره پس!خدا این زندگیتون رو پرازارامش و خوشحالی کنه وخوشبختی قسمت زندگیتون!بعضی ازمردا اینجوری هستن همسرمنم این شکلی بود همیشه من دنبالش میرفتم ولی چون مثل مجنون عاشق بودم اصلن به چشمم نمیومد!

تاوقتی هس قدرشو بدونید وقتی رف میفهمید چی میگم برو بغلش کن دنیا دوروزه ارزش نداره بخدا اینقد پشیمونم ...

عزیزم واقعا ناراحت شدم برات یه لحظه بچت تصور کردم خدا واقعا بهت صبربده الهی که من قربون بچت بشم واقعا دلم گرفت براش اونروزی بچه من داشت می‌گفت مامان دلم نمیخواد توبری پیش خدا با بغض هم می‌گفت نمی‌دونم چجوری یاد گرفته بود اینو چون من از مرگ هیچ صحبتی نکردم الآنم برا بچه تو اشک ریختم خیلی مامان قوی باش بذار هم بابا باشی هم مامان قربونت برم 

مجبور بودم بلند شم بخاطر پسرم.فقط من یه اشتباهی کردم. امیدوارم تو این اشتباه رو نکنی.

چ اشتباهی عزیزم؟

نه نکن، اگر دلت تنگ شده عکساشو نگاه کن یادگاری های دیگه اش رو ببین اینطور نکن با خودت عزیزم🥺

من که عشقم رو ۸ ماهه از دست دادم جرأت نمیکنم برم فیلماشو نگاه کنم حتی چون میدونم حالم به شدت بد میشه

شما که داغ عزیز دیدی و دردت هزار برابر بدتره! 

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود