2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 122054 بازدید | 952 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رابطه ات با خانواده همسرت خوبه ؟عروس ما ، دختر داداشم رو به ما نشون نمیده ، شب و روز مامانم رو یکی ک ...

اره گلم باهاشون توی یه خونه زندگی میکنم ن عزیزم این بچه هرچقد سهم من باشه سهم خانواده همسرمم هس تنهایادگاری پسرشون هس خداروخوش نمیاد نشونشون ندم یاازشون بکیرم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خدا رحمتش کنه😓چجوری میشه یه جوون فشار خونش بره بالا؟انقد که سکته توی جوون زیاد شده بعضی وقتا میترسم ...

ن گل قشنگم همسرم نارسایی کلیوی داشت!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خدا رحمتش کنه عزیزم منم لباسای بابامو میارم بو میکنم هنوزم هنوزه بوی عطرش مونده رو لباساش

میترسم زیاد بوکنم عطر تنش بپره😭😭

یعنی نصف شب متوجه نشدی حالش بد شده.اخه من فوبیاشو دارم

اره منم اتفاقا میترسم ازین قضیه

الان اسی گفتن نارسایی کلیوی داشته طفلیی😓

سکته ها بیماری های پیش زمینه دارن.الکی کسی سکته نمیکنهمن شنیدم که بخاطرِ مثرف الکل و ایناهم ادم‌ممکنه سکته کنه

خدای مهربونم سیپورت
خدا رحمتش کنه. و خدا به دلت آرامش بده....چن سالته؟بچت چن سالشه؟

مچکرم من۲۴سالمه پسرمم۲سالشه عزیزم!

اره گلم باهاشون توی یه خونه زندگی میکنم ن عزیزم این بچه هرچقد سهم من باشه سهم خانواده همسرمم هس تنها ...

ایشالله خدا به دلت آرامش بده

ایشالله نبودن پدرش رو خود خدا به بهترین شکل براش جبران کنه

ی جمله ی معروف هست میگن طرف آرزو های من و زندگی میکنه

ولی تو کابوس منو زندگی میکنی 

بدترین حس دنیا از دست دادن کسیه ک دوستش داری 

همیشه میگم خدایا نکنه ازم بگیریش؟؟؟

چی بگم دلت آروم بگیره؟

اصلا نمیتونم چیزی بگم 

فقط امیدوارم خدا صبرت و زیاااااد کنه 

اینقد خوشی تو زندگیت بیاد ک حالت خوب باشه همیشه 

اینو بدون شوهرت حتی از اون بالا حواسش به تو هست 

میترسم زیاد بوکنم عطر تنش بپره😭😭

الهی عزیزم 😭😭من فقط چند تا از لباساشو نگه داشتم همونا رو هم همونجور اویزون مونده اصلا حس میکنم هست اون لباسارو میپوشه

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
اخ.. بمیرم برات...من با همسرم ک آشنا شده بودم یه بار پیرهن تنش رو گرفتم ... شبا بوش میکردم بغلش م ...

فداتشم عزیزدلمی من خیلی سختمه بانبودش کناربیام هنوزم دم درمیشینم منتظرش میمونم که بیاد!