2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 122006 بازدید | 952 پست
عزیزم😭😭😭منم دقیقا حالتو دست داده بود بهم ببین شش تا آرامش بخش دن بهم اصلا اثرنکرد😔😔😔

منم اونقد ارامبخش بهم زدن ولی تا یک هفته نتونستم بخابم نتونستم حرف بزنم هرکی منو میدید میکف مطمئنا این دیوونه میشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحش شادشب ها لباسشو بغل کن وبخواب چون ممکنه همین عطرشم از روش بپره

یه جوری پیچیدم تو پلاستیک و جعبه کادویی کع فک نکم عطرش بپره!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
سلام 🕋🕋🕌🕋🕋🕋خدا🕋🕌☪️📿🕋🕋را🕋🕋🕌☪️📿🕋شکر🕋🕋🕌🕋خوبین عزیزم روحشون قرین رحمت الهی خداوند صب ...

مچکرم قشنگم!

منم اونقد ارامبخش بهم زدن ولی تا یک هفته نتونستم بخابم نتونستم حرف بزنم هرکی منو میدید میکف مطمئنا ا ...

خواهری   منم تا ده روز فقط شب و روز حرف میزدم هرکی میومد مراسم به حال من زار میزدن میدونی آخه همه می‌دونستن من و بابام جونمون به هم وصل بچم ۹ماهش بود کلا شیرم خشک شد فلم شدم تو غم نبودنش۰

خدا بهت صبر بده عزیزم توروخدا لباساشو بده ب نیازمند ..من پدرم ک فوت کرد مادرم همه ی لباساشو شست

عزیزم همه لباساشو دادم فقط همینو نگه داستم اخ کت دامادیشو برای پسرم نگه داشتم یادگاری ازباباش باسه!

منم شش ماه حامله بودم ک پدرم ب رحمت خدا رفت

😔منم بچم یکیش ۱۹ ماهه بود یکیش ۹ماهه 

الان تفلکیا موندن به امید یه نادر افسرده

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
خواهری منم تا ده روز فقط شب و روز حرف میزدم هرکی میومد مراسم به حال من زار میزدن میدونی آخه همه می ...

خدابهتون ضبر ایوبی بده خیلی سخته غیرقابل توصیف اصلن هیچ کلمع ای برای بیان غم پیدانمیشه!

عزیرم منم لباسای بابام رو که آخرین بار تنش بود رو گذاشتم تو سه تا کیسه که عطرش نپره حتی قرصاش و دوتا نانی همونجوری مونده تو جیب کاپشنش😭😭😭

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
خدابهتون ضبر ایوبی بده خیلی سخته غیرقابل توصیف اصلن هیچ کلمع ای برای بیان غم پیدانمیشه!

نمیشه نه من سه بار تا خو کشی رفتم  بار آخر زورم فقط یا موهام رسید از بیخ تراشیدم😭😭

اره خوبن خداییش خیلی غیرت دارن بخصوص برادرشوهرم اصلن نمیزاره کمبودی حس کنم روز زن برام ساعت خرید یکی ...

خدانگهشون بداره

خدا براتون زندگی جدیدی بسازه

خدابهترین رو براتون بخواد

برای من خیلی رفتارجالبی ندارن

من بهشون زنگ میزنم میپرسم چرا به بچه هام بی محلی میکنن

حتی تلفنی هم حالشونو نمیپرسن

به پدرماد شوهرم گفتم من بچه ها رو از خونه بابام نیوردم لااقل حالشونو بپرسین اما ....

خداصبرمون بده

به شما برای فوت شوهرتون

به من برای تحمل روزگار چون من وقت سوگواری ندارم باید خودم به بچه هام روحیه بدم پس باید روحیه خوب داشته باشم

من گریه کنم بچه هام گریه میکنند وکسی برای اروم کردنمون نیست وگرنه منم دلتنگ شوهرم میشم چون ادم خوبی بود

از خوب بودنش هست که به فامیلش بدوبی اه نگفتم و نخواهم گفت