2777
2789

میگه چون من قصدم این بود مهریه ۷۲ تا سکه بیشتر ندم و عندالاستطاعه هم باشه

اما به خاطر تو کوتاه اومدم  کردم ۱۱۰ تا سکه و عندالمطالبه

دیگه حق شغل و تحصیل رو ازم نخواه☹️

حق داره اینطوری بگه؟ 😒

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو چیزی که واقعا حقمه میخوای ندی وای

هوففففففف مرد انگار  ارباب زن برده

یه حق تحصیل نداریم از خودمون

حق مرگگگگ داریمممممم؟

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

تو‌این زمونه که دنیا داره روز به روز پیشرفت میشه ببخشید ولی صحبت از این چیزا دیگه خیلی خنده داره .شما قراره ازدواج کنی قرار نیست که اسیر و بنده بشی .اینا ابتدایی ترین چیزاست

نه حق نداره. اگر راضی نشد بهم بزن به نظرم.

اون حقوق مال توست حق نداره از قوانین مزخرف سواستفاده کنه. 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

چرا باید تحصیل و شغل تو انقدر معذل باشه براش؟

اینکه این برخوردو داشته عجیبه چون اگر نرمال بود باید میگفت بدون حقم میتونی کار کنی یا تحصیل کنی

حس میکنم قراره پدرتو دراره

خیر در هیچ صورتی آقا حق نداره نزاره شما شغل داشته باشید این جز امور زندگی فردی شماست شوهرتون فقط میتونه نظر خودشو بگه 

بازم بستگی به نظر خودتون داره من برام شغل و تحصیل خیلی مهمه 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌

من فکر می کنم این موارد چیزایی هستن که درسته حق یه زن محسوب میشن اما در عمل کارایی ندارن 

اگه همسرت مرد همراهی باشه بدون گرفتن این ضمانت ها میتونی کار کنی یا درس بخونی 

اگه همراه نباشه چنان زندگی رو بهت سخت میکنه که ده تا از این ضمانت ها هم داشته باشی نمیتونی کاری ازپیش ببری   

حقوق انسانیت رو داری ازش طلب میکنی؟

😐

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

وا

خب این چیزایی گفتی اصلا واسه ما قفله

ما کمترین مهریه رو ۲۰۰ سکه داریم اونم مثلا چیزی کنارش بذارن نصف خونه ای زمینی چیزی

اونم عندالمطالبه

عندالستطاعه اصلا نداریم ی جورایی توهین میدونیم

اون دوتا حق هم مردی به شریک زندگیش احترام بذاره میپذیره

چون به پیشرفت زندگیه جفتشون کمک میکنه