2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 6067 بازدید | 230 پست
من نمیدونم کار درست چیه ..برم به برادراش بگم به داداشم بگم به کی بگم که جلوشو بگیرن

با مامانت مشورت کن فعلا ب داداشت نگو 

ب نظرم ب خانواده زن داداشت بگید بهتره ،

داداشتو باید از قبل آماده کنید ک اون ارزش ندارع ب خاطرش خودتو توو مهلکه بندازی و فلان

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
من هیچ کسیو برا طلاق تشویق نمی کنم فقط اینو بدونید خدا جواب دل شکستتو میده دیروزود داره ولی سوخت وسو ...

یعنی میشه خدا جواب دل شکستنو بده😭من چقدر پاکدامنی پیشه کردم اصلا مبنای ازدواجمم پاکدامنی همسرم بود مثلا ولی فهمیدم نههه اصلا اینطور نبوده و منو به بازی گرفته

آخه چرا خیانت میکنن چراا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیگه برام تموم شدس این زندگی،شبو روز کارم گریس از اینکه چقدر منو ساده فرض کرده بود که نماز میخوند ...

به نظرم این کاراشو قبل ازدواج هم میکرده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من دیگه برام تموم شدس این زندگی،شبو روز کارم گریس از اینکه چقدر منو ساده فرض کرده بود که نماز میخوند ...

گریه چه فایده ای داره؟ فقط خودتو مریض و علیل میکنی

قوی باش و به فکر بچت باش

امام حسین بزنه کمرش که دید بقیه آدمارو عوض میکنه

خدا اینجور آدمارو کاش جوری تنبیه میکرد که درس عبرت بشن برای بقیه

شرمیشه گردنت به خودش تذکربده و آتوازش بگیر که بشینه سرجاش

با پیج فیک بهش پیام میدم مثلا میگم من یکی از رفیقاتم بخاطر همین روم نشد بیام مستقیم این مسئله رو بهت بگم!

آتو زیاد داریم ازش 

یه بار تو خونمون صداشو برد بالا گفتم توعه بی حیا اصلا نباید نفس بکشی چه برسه به اینک صداتو ببری بالا رنگش پرید 

آخرِ صبر؛سبزه🌱⚡

هیچ زنی به اندازه من خیانت ندید روز به روز خودمو قوی کردم من همه کاراشو صداشونو رابطه همه جورشو با ...

جلوی تو این کارو میکرد؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

چرا خیانت میکنن چرا؟چرا قلب آدمو میشکننشما اون ادم سابق شدی؟تونستی دل شکستتو ترمیم کنه بخداکه نمیشه ...

چاره ای نیس.بخاطر بچه ام گذشت کردم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
به نظرم این کاراشو قبل ازدواج هم میکرده

بله نظرتون کاملا درسته.چون من مدارکی که ازش پیدا کردم که برا قبل از ازدواج هم بوده💔میدونی کسی باور نمیکنه که اینقدر پست بوده باشه با اون وجه شغلیش.

یعنی میشه خدا جواب دل شکستنو بده😭من چقدر پاکدامنی پیشه کردم اصلا مبنای ازدواجمم پاکدامنی همسرم بود ...

منم اینقدر بهش اعتماد داشتم وقتی رابطه جنسی وصداشونو شنیدم شلوارم پر از خون شد اازاون روز به بعد مریض شدم یه ماه خونریزی کدم الانم دارو مصرف می کنم