خیانت خیلی سخته یک شبه متلاشی میکنه آدمو،فکر اینکه هر روز به من خیانت میکرده،فکر اینکه از اول زندگی اصلا تعهد نداشته فکر اینکه چقدر میتونست پست باشه که از خوب بودن و خداپرست بودن دم بزنه💔
من الان پر از غصه هستم فکر اینکه یک شبه زندگیم از بین رفت😭یعنی خدا دل شکسته منو میبینه؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
داداشم انگار دیوونه شده انقدر که به ما سخت میگیره به اون سخت نمیگیرهانگار زبونشو بستهوگرنه برا یه مر ...
اون بیچاره خبر ندارع
منظورم این بود ک باید بفهمه زنش چیکار میکنع ،منتهی قبلش باید عاقل باشع کاری ندع دست خودش
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
من هیچ کسیو برا طلاق تشویق نمی کنم فقط اینو بدونید خدا جواب دل شکستتو میده دیروزود داره ولی سوخت وسوز نداره من ۷ سال صبر کردم حالا خوب شده چکا. کنم بچه داشتم بچم بد بخت میشد بعد اونم تو این جامعه فساد میشد گناه بچم چیه من اونو به دنیا اوردم نه اون منو پس تا اخر عمرم بهترین زندگیو براش فراهم می کنم
اون داره خودشو تخریب میکنه از هرجهت اخه آدم تا کی میخاد ای هرزگی هارو ادامه بده بالاخره تو یه سنی می ...
من دیگه برام تموم شدس این زندگی،شبو روز کارم گریس از اینکه چقدر منو ساده فرض کرده بود که نماز میخوند و هیات میرفت همش برا این بود که ظاهرو حفظ کنه ولی متاسفانه از درون به شدت فاسد بود گویا