2777
2789
عنوان

قرص آسپرین در بارداری کیا میخوردن

158 بازدید | 20 پست

من دکتر بهم داده با دوز ۸۰

یه روز درمیون یه روز نصف و یه روز کامل میخورم.اما از اون موقع خیلی کم خواب شدم اما دکترم میگه به جنینت خون رسانی میکنه وباید بخوری

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من میخورم، روزی یه دونه ۵۰فک کنم‌

ولی بی خواب نشدم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میخورم، روزی یه دونه ۵۰فک کنم‌ولی بی خواب نشدم

من نمیدونم چرا

بی خواب شدم نصف شب از خواب میپرم ، گفت اگه ادامه داشت دوزش رو کم می‌کنه..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من نخوردم ترسیدم فک‌کردم نباید بخورم بچم‌سقط شد همش میگم شاید از اون بودهرچی میشه وقتی دکتر داده بخو ...

الهی بمیرم.. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کل ۹ ماه رو خوردم روزی یدونه ۸۰ تا یک هفته مونده به سزارینم قطع کردم

هیچ عوارضی نداشت واستون؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نخوردم ترسیدم فک‌کردم نباید بخورم بچم‌سقط شد همش میگم شاید از اون بودهرچی میشه وقتی دکتر داده بخو ...

قطعا از اونه ..خون تو جفت لخته میشه و جنین ایست قلبی میکنه ..اسپرین باعث میشه خون لخته نشه و جنین بمونه ..مخصوصا تو کساییکه سابقه سقط یا جنین مرده دارن حتما باید خورده بشه حتی اگه ازمایش غلظت خون نشون نداده باشه برای مادر

چرا می‌خوردیم. چ کمکی میکرد بهتون

من استراحت مطلق بودم و هیچ تحرکی نداشتم به خاطر اینکه خونم لخته نشه و بچه با شرایطی که داشتم خوب وزن بگیره و خونرسانی بهش خوب باشه میخوردم.برای خودمم خطر جانی داشت اگه خونم لخته میشد

قطعا از اونه ..خون تو جفت لخته میشه و جنین ایست قلبی میکنه ..اسپرین باعث میشه خون لخته نشه و جنین بم ...

منم دو تارسقط داشتم که دکتر بعداز سقط دوم‌کفت برای بعدی باید آسپرین استفاده کنم یعنی اگه می‌خوردم سقط نمیشدن😳😭

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘