2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 6157 بازدید | 230 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم آدمی که یه بار خیانت کنه ممکنه توبه کنهولی کسی که زیاد انجام داده غیرممکنهپس اگه خانوادت پشتت هس ...

بنظرم فرصت دوباره فقط ماهر ترو پنهان ترش میکنه

بله خدا بهم قدرت بده کمکم کنه که نجات پیدا کنم💔

داداشم انگار دیوونه شده انقدر که به ما سخت میگیره به اون سخت نمیگیرهانگار زبونشو بستهوگرنه برا یه مر ...

اون بیچاره خبر ندارع 

منظورم این بود ک باید بفهمه زنش چیکار میکنع ،منتهی قبلش باید عاقل باشع کاری ندع دست خودش

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خانما اصلا دوست رفیق همسایه وارد خونتون نکنین چون دیگه حیا نمونده تو این روزگارهمون دوست یا همسایه ر ...

دقیقا

من کسیو راه نمیدم

شوهرمم از یکی تعریف کنه من از بدیش میگم

والله چه معنی داره از یه دختری تعریف کنه؟

حتی دیدم دخترخواهرم یه جوری برخورد میکنه با شوهرم و خواب دیدم به شوهرم نظر داره دیگه راهش ندادم خونم

بنظرم فرصت دوباره فقط ماهر ترو پنهان ترش میکنهبله خدا بهم قدرت بده کمکم کنه که نجات پیدا کنم💔

اسی جونم درکت میکنم منم خیلی ازش خیانت دیدم ولی بخاطر بچم باید بسوزم😭خدابه دلت صبر بده

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

اون بیچاره خبر ندارع منظورم این بود ک باید بفهمه زنش چیکار میکنع ،منتهی قبلش باید عاقل باشع کاری ندع ...

من نمیدونم کار درست چیه ..

برم به برادراش بگم 

به داداشم بگم 

به کی بگم که جلوشو بگیرن 

آخرِ صبر؛سبزه🌱⚡

بنظرم فرصت دوباره فقط ماهر ترو پنهان ترش میکنهبله خدا بهم قدرت بده کمکم کنه که نجات پیدا کنم💔

اگه سرکار میری که چه بهتر

اگرم نمیری یه مقدار پول و طلا جمع کن و بعدش جدا شو

خیانت خیلی بده

پدر منم به مادرم خیانت کرد

و من جلوی پدرم وایسادمو گفتم اگه بفهمم این کارو کردی خودم میکشمت و جوری میکشمت که فکر کنن به مرگ طبیعی مردی

من هیچ کسیو برا طلاق تشویق نمی کنم فقط اینو بدونید خدا جواب دل شکستتو میده دیروزود داره ولی سوخت وسوز نداره من ۷ سال صبر کردم حالا خوب شده چکا. کنم بچه داشتم بچم بد بخت میشد بعد اونم تو این جامعه فساد میشد گناه بچم چیه من اونو به دنیا اوردم نه اون منو پس تا اخر عمرم بهترین زندگیو براش فراهم می کنم

اون داره خودشو تخریب میکنه از هرجهت اخه آدم تا کی میخاد ای هرزگی هارو ادامه بده بالاخره تو یه سنی می ...

من دیگه برام تموم شدس این زندگی،شبو روز کارم گریس از اینکه چقدر منو ساده فرض کرده بود که نماز میخوند و هیات میرفت همش برا این بود که ظاهرو حفظ کنه ولی متاسفانه از درون به شدت فاسد بود گویا