2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 6061 بازدید | 230 پست
اینایی که خیانت میکنن چرا اصلا ازدواج میکنن؟خب شما ک نمیتونید به یه نفر متعهد بمونید غلط میکنید ازدو ...

همین منم میگم چرا وقتی معنی تعهد رو نمیفهمن ازدواج میکنن چرا یه دخترو با کلی امید و آرزو نا امید ترین آدم رو زمین میکنن😭خدا لعنتش کنه که از همون روز اول مشغول خیانت بود آخه چطور میتونست اینقدر پست باشه

مال منم با همون دختره بود وقتی یه دختره گفتم گف دست میذارم روقران که چیزی بینمون نیس اگه دیگه پیام د ...

تجربه رابطه با زن شوهر دار هم داشت

شوهر اون خانم زنگ زد بهم

گررررریه می‌کرد که خانمش اهل خیانت نبوده و شوهر من از راه به درش کرده کلی نفرین کرد شوهرمو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی واسه من تادم مرگ رفت بعد پشیمون شد داشتن میکشتنش ولی الان پشیمونه فقط به خدا پناه ببرید من که خد ...

چطوری حقتو گرفت

پس چرا خق منو نمیگیره 

خیلی بهم پوزخند میزنه که کارمایی نیس 

متاسفم خیلی سخته خیلی💔خدا لعنت کنه زنایی رو که وارد زندگی مرد متاهل میشن و باعث میشن ی خانواده از ه ...

الهی آمین

یعنی خدا دل شکستمو میبینه،من بخاطر مذهبی بودنش ازدواج کردم فکر میکردم پاکترین مرد ولی دیدم نهههه هرزه ارین آدم ممکن بود😭😭😭خیلی برام سخته خییلی سخت این موضوع

هیچوقت صد خودتونو برا مرد جماعت ندارید 

تا میتونید پول و طلا جمع کنید برا خودتون خانوما 

بدید دست مادری خواهری براتون نگه داره...

مردها وفا ندارن 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

اظهار پشیمونی میکنه؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
همین منم میگم چرا وقتی معنی تعهد رو نمیفهمن ازدواج میکنن چرا یه دخترو با کلی امید و آرزو نا امید تری ...

منم زنداداشم به داداشم خیانت میکنه ولی نمیتونیم حرفی بزنیم بخاطر بچه هاش و آبروی بابام و داداشم😔💔

تازه مرده هم زن و بچه داره 😭🤢

آخرِ صبر؛سبزه🌱⚡

منم زنداداشم به داداشم خیانت میکنه ولی نمیتونیم حرفی بزنیم بخاطر بچه هاش و آبروی بابام و داداشم😔💔ت ...

زنداداشتون می‌دونه ک شما خبر دارید؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
از اینا بیشتر باید ترسیدیکی از همکاران آقای منهر از گاهی یه قابلمه غذا می آورد دفتربعد میگفتیم این چ ...

میدونی نماز میخوند میدونست من چقدر آدم حساسی هستم،جایگاه شغلیشم که به کنار،هیچوقت فکر نمی‌کردم که اینقدر ناپاک باشه چطور عذاب وجدان نمیگرفت اصلا چطور روش میشد نماز بخونه.وقتی متوجه شدم شوک بزرگی بهم وارد شد اصلا باور نمیکردم فکر میکردم خوابم😭خدا لعنتش کنه که بهم ضربه بدی زد