2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 6039 بازدید | 230 پست
۳ ساله فهمیدم آرامش و اعتمادم برای همیشه از بین رفت چون تکرار شد تکرار شد تکراااار شد💔ففط میتونم بگ ...

فک کنم شما هم مث من وارد مرحله بی تفاوتی شدی

من اونقدر بی تفاوت شدم بهش که فکر میکنه سرم جایی گرمه

در حالی که از هر چی مرد هست متنفرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همه بدتر وقتی واسه مسائل ج ن س ی میچسبه بهتوحشتناک چندشم میشهمتنفرم از رابطه انگار تمام روزهای خی ...

عه من جدیدا اینجوری شدم ازرابطه بیزارم درصورتیکه بعدخیانتشم رابطمون سرجاش بود نمیدونم الان چمه 

وقتی میادسمتم حالت تهوع بگیرم بااینکه طبع گرمی دارم 

من بیشتراخلاقاش ازپادرم اورد تاخیانتش 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

😭😭😭عزیزم پس میدونی چقدر دردناکه این دردشما جدا شدی؟این درد فراموش میشه؟

نه شرایط جدا شدن ندارم

فراموش نمیشه

چرا دروغ بگم 

از همه بدتر بی اعتمادی که یهویی می ریزه تو قلبت

اگه بچه نداری تصمیم درست بگیر 

نه هرروزش عذابه مشکلات روانی وجسمی پیداکردم هنوزم قلبمو میسوزونه یادآوریش بافامیلشون که تومجردی میخو ...

عزییزم میدونم چقدر سخته بشدت آدمو از پا میندازه خیانت💔

وقتی متوجه خیانت شدی چیکار کرد پشیمون شد؟بچه داری شما

عزییزم میدونم چقدر سخته بشدت آدمو از پا میندازه خیانت💔وقتی متوجه خیانت شدی چیکار کرد پشیمون شد؟بچه ...

اره یه گل دختر که یه مادرعصبی داره

پشیمون شد ولی دوباره ودوباره تکرارکرد

ازش متنفرم خیلی بدم متنفرم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عه من جدیدا اینجوری شدم ازرابطه بیزارم درصورتیکه بعدخیانتشم رابطمون سرجاش بود نمیدونم الان چمه وقتی ...

دقیقا حال منو داری

اول خیانتش عادی بودم

یهو شدم سرد انگار یخ ولی فقط نسبت به شوهرم 

و خوب میدونم خیلی گرمم

ولی خب خیلی سرکوب میکنم

همه خاطره ها برام هر روز مرور میشه و هزار جور با خودم کلنجار میرم منکه چیزی کم نزاشتم،خب وقتی تعهد ب ...

دورازجون ذلیل شدعلیل شدی کسی میخوادبرات چیکارکنه مواظب خودت وسلامتیت باش به قول بابام این چشم به درداون یکی چشم نمیخوره بخداراستم میگه

۳ ساله فهمیدم آرامش و اعتمادم برای همیشه از بین رفت چون تکرار شد تکرار شد تکراااار شد💔ففط میتونم بگ ...

هر دفعه تکرار میکرد خیانتشو یعنی؟

من میخوام برم😭😭زندگیم دیگه تموم شد همه چیو خراب کرد

دقیقا حال منو داریاول خیانتش عادی بودمیهو شدم سرد انگار یخ ولی فقط نسبت به شوهرم و خوب میدونم خیلی گ ...

خیلی سخته هیچوقت درک نکردم خانومایی که میگفتن ازرابطه بیذاریم یعنی چی الان شدم همون خانوما سرد بعضی وقتا تورابطه گریم میگیره 

من اخلاقاش اینجوریم کرد وگرنه باخیانت کنار اومده بودم هرروز آرزوی مرگشو میکنم شدم یه خانوم عصبی که حوصله بچشم نداره آرژومه طلاق بگیرم 

از ملکا یاد بگیر شوهرشو بخشید 😕 حتی تو فیلما هم میگن زنا باید کوتاه بیان واقعا چرا آخه

مگه میشه بخشید مگه میشه فراموش کرد؟!چطور با بی اعتمادی آدم کوتاه بیاد

بله متاسفانه خیلی ناعدالتی ها وجود داره بین زن و مرد.ولی خدا زنو مرد خیانت کارو لعنت کنه هیچ فرقی نداره