2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 6157 بازدید | 230 پست
خیلی سخته هیچوقت درک نکردم خانومایی که میگفتن ازرابطه بیذاریم یعنی چی الان شدم همون خانوما سرد بعضی ...

بخدا میفهممت 

من دوست صمیمیم بود ولی خب رفت و آمد خانوادگی نداشتیم

از طریق مجازی با دوستم رابطه گرفت و.......

البته این دومین خیانتش بود که فهمیدم

قبلش هم باز با دوستم بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با هزاران هزارا افسوس بله همسرمهاز این بیشتر عذاب میکشم که مثلا خداپرست و مذهبی بود ولی بظاهر مذهبی ...

متاسفم خیلی سخته خیلی💔

خدا لعنت کنه زنایی رو که وارد زندگی مرد متاهل میشن و باعث میشن ی خانواده از هم بپاشه

ولی خدا هزاران هزار بار لعنت کنه مردهایی که به زن های خودشون مادر بچه هاشون کسی که تو سختی های زندگی باهاشون ساخته رو اینجور بدبخت مبکنن خدا کنه نسل این مردان هم تموم بشه

نه شرایط جدا شدن ندارمفراموش نمیشهچرا دروغ بگم از همه بدتر بی اعتمادی که یهویی می ریزه تو قلبتاگه بچ ...

بله آدمو بشدت بی اعتماد میکنه، به عالم و آدم بی اعتماد میشی،جیگر آدمو میسوزونه خدا لعنتشون کنه خیانکارارو

با هزاران هزارا افسوس بله همسرمهاز این بیشتر عذاب میکشم که مثلا خداپرست و مذهبی بود ولی بظاهر مذهبی ...

از اینا بیشتر باید ترسید

یکی از همکاران آقای من

هر از گاهی یه قابلمه غذا می آورد دفتر

بعد میگفتیم این چیه میگفت غذا بخورید نوش جان خانمم پخته

یه روز خانمش واسه روز مرد سر زده اومد

اون آقای مذهبی پرید بین ماها که تو رو خدا قضیه غذا رو نگین بعد توضیح میدم

کاشف به عمل آمد زن صیغه ایی داشته 

نگم که چه زن زیبایی با چه ادب و متانتی داشت جیگرم میسوخت

بله آدمو بشدت بی اعتماد میکنه، به عالم و آدم بی اعتماد میشی،جیگر آدمو میسوزونه خدا لعنتشون کنه خیانک ...

به روزایی سختی گذروندم من😔😔😔😔

وای

واقعا حیف از یک قطره اشک

خودتو اصصصصلا اذیت نکن 

واقعا بی ارزشن

بخدا میفهممت من دوست صمیمیم بود ولی خب رفت و آمد خانوادگی نداشتیماز طریق مجازی با دوستم رابطه گرفت و ...

مال منم با همون دختره بود وقتی یه دختره گفتم گف دست میذارم روقران که چیزی بینمون نیس اگه دیگه پیام دادم جواب نمیدم ودیدم پیاماشون هردیقه شد همون قرآن بزنه به کمر خودشو خونوادش بزنه به زندگیشون  گوشی مخفی گرفتم بعدش با یه خانوم شوهرداربود دیگه نمیدونم مطلقه بود یاشوهرداشت اخه مادربود 

چیبگم اگه زندگیمو برات بگم باورت نمیشه من با چه موجودی دارم زندگی میکنم 

من ازش میترسم توان بحث کردن باهاشو ندارن خنثی شدم ولی پرازنفرت پرازنفرین دوس دارم تیکه تیکشو بیارن برام 🥲تادلم آروم بگیره وخودمو بچم بریم یجای دورباهم زندگی کنیم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫