2777
2789
عنوان

الان دلت میخاد چ پیامی برات بیاد ❤️🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 212 پست
پسرم از فردا صبح حرف بزنه و درک داشته باشهفقط و فقط همینبرای شفاش یه صلوات میفرستی؟

چشم عزیزم حتما ان شاالله 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم‌ قبلا فقط کنکور بود معدل و اینا نبود بازم اونجور میخواد بشه؟

نه عزیزم

من از آرزوهام داشتم میگفتم😂

همچنان کنکور+تاثیر معدل (یازدهم۲۰درصد) و (دوازدهم۴۰درصد)هستش

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

منم خاستگار زیاد داشتم چون اجازه بیرون رفتن ندارم و اصلا تو جامعه نیستم همه فامیل بودن و منم فامیل ج ...

اره بیرون میرم دانشگاه میرم 

خواستگار زیاد میاد اما هر کدوم که میاد تیکه ای از اعتماد به نفس منو میکنه میبره 

خوب نیستن خوشم نمیاد 

هر بار هم چله گرفتم و دعا کردم بعدش یه خواستگار به درد نخور اومد دیگه منم ول کردم

آره بخدافقطاون صد میلیون بشه صد میلیارد. چون انقد چاله چوله داریم میلیون جوابگو نیست

منم همش میگم کاش خونش مبله بود 😅😅 انگار حالا همین الان میخوان بهم بدن، ولی همینم واسم عالیه کاش برنده بشم ناموسا خیلی به جایزه‌اش احتیاج دارم 😄

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
فعلا دلم پیامک واریز پول واسه خوده خودم میخواد! مبلغش هم بالا باشه، اونقدری که هم بدهیامونو بدیم هم ...

الهی آمین 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
منم همش میگم کاش خونش مبله بود 😅😅 انگار حالا همین الان میخوان بهم بدن، ولی همینم واسم عالیه کاش بر ...

جان تو منم خیلی احتیاج دارم بیا محکم صلوات بفرستیم شاید فردا پیامکش برا جفتمون اومد🤭

جان تو منم خیلی احتیاج دارم بیا محکم صلوات بفرستیم شاید فردا پیامکش برا جفتمون اومد🤭

یا علی ابن موسی الرضا خودت کمک کن 😁🤩🤩 انشالله خدا حاجتمون رو بده

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️