منم برا همتون میفرستم هرکی تا نصف شب پیام براش اومد بیاد اینجا بگه
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
من هم دقیقا از شر خانواده دیگه طاقتم تموم شده خواستگار ایده الم نیومد
منم خاستگار زیاد داشتم چون اجازه بیرون رفتن ندارم و اصلا تو جامعه نیستم همه فامیل بودن و منم فامیل جماعت بیزارم همه بد بودن .
بازم میاد بیرون میری؟ تو جامعه هستی
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
الهی بگردم همیشه تاپیکاتو دیدم درکت میکنم مثل خودمی:)
فداتشم دعام کن
مثلا پیام بده مامانم میخاد بیاد باهات صحبت کنه راجب موضوع منو تو
هعیییی خدایاااااا ینی میشه که بشه ینی انقدرررر این ارزو برای من بزرگه ؟؟ تو بزرگتری ازش میدونم فقط کافیه بخوای فقط بخواه برام بخواه منو اونو بی هم نبین خداجونم
به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم
مثلا پیام بده مامانم میخاد بیاد باهات صحبت کنه راجب موضوع منو تو هعیییی خدایاااااا ینی میشه که بشه ی ...
ان شاالله عزیزم