2777
2789
عنوان

اونای که لیزر انجام دادن خوووواهش میکنم تمنا میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بروووو نگو توروخدا ینی اصن بدرد نمیخوره 😭😭پس اینایی ک میگن هر س ماهی میرم شارژ چیه؟

انگار بدن با بدن فرق میکنه میزان جواب گرفتن

من و‌یکی‌از دوستام یک‌مرکز  رفتیم اون بعد ده جلسه فقط سالی یکبار شارژ میره اصلا در نمیاد 

من صورت و‌دستم انگار کود میدم بقیه جاها درنمیا‌د

زیر بغل و بیکینی چند جلسه هر ماه رفتی؟

زیربغل نه تا تابستون دو ماه یبار میرفتم الان سه ماه یبار 

ولی بیکینی و پشت لب هر ماه رفتم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

حیف پول که برا لیزر دادم ۱۰ جلسه رفتم اندازه یه سکه هم از موهام کم نشد

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
با چه دستگاهی و چند جلسه رفتی؟

کندلا الکساندرایت 

ده جلسه پشت هم‌رفتم ماهی یکبار

بعد فاصله رو‌کم‌کم‌بیشتر کردم ببینم جواب گرفتم یا نه مثلا کردم دو ماه بعد کردم سه ماه تا الان که سالی دو بار میرم

ولی دست و صورت هنوز جواب خوب نگرفتم البته هود مرکزی که میرفتم از قبل گفتن بهم دست و صورت دیر جواب میده 

من با کندلا رفتم بینهایت پرمو بودم

بااینکه بهم گفتن توی بارداری برمیگرده ولی الان ماه پنجم بارداری ام و خیلیییی راحتم سه سال گذشته و بااینکه شارژش را نرفتم درست و حسابی اما عالی جواب داد 

چندسال پبش ۸ جلسه رفتم 

الان پاهام که قبلا حشتناک پر و زیرپوستی بود اصلاحات نداره بیشتر از یکساله فکر کنم شیوش نکردم 

دستام  یه کوچولو پشت ارنجم داره 

زیربغل چندتا نازک 

و بیکینی ففط زیرش یکم هست ک مشخصه باید بعد بارداری شارژش برم

مهم ترین نکته فقط دستگاهه 

کندلا جنتل مکس پرو اصل 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚