2777
2789
عنوان

اونای که لیزر انجام دادن خوووواهش میکنم تمنا میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 57 پست
چند وقتیبار میری شارژ؟

شارژ نمیرم بیکینی رو هر ماه میرم با پشت لب 

زیر بغل رو سه ماه یکبار

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه شارژی برم سر دو ماه همش درومدشارژ قرار بود 30 درصدش دربیاد😬لیزر تا وقتی خوبه که هر ماه بری این ت ...

بروووو نگو توروخدا ینی اصن بدرد نمیخوره 😭😭

پس اینایی ک میگن هر س ماهی میرم شارژ چیه؟

چه شارژی برم سر دو ماه همش درومدشارژ قرار بود 30 درصدش دربیاد😬لیزر تا وقتی خوبه که هر ماه بری این ت ...

من زیربغل بیکینی و پاهام خیلی خوب جواب داد، سالی دوبار میرم‌ شارژ ولی دستم درمیاد لعنتی 

دوستان لیزر پوست بکینی رو‌تیره تر میکنه یا روشن نر؟

ممنون میشم رنگ‌پوست‌رو‌هم بگید که رو‌هر کدوم چه تاثیری میزاره  

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
من زیربغل بیکینی و پاهام خیلی خوب جواب داد، سالی دوبار میرم‌ شارژ ولی دستم درمیاد لعنتی

دستگاه شما چی بوده؟

من با سوپر تیتانیوم آیس پلاس ۲۰۲۴ س جلسه رفتم قشنگ ۸۰ درصد ریخته بود اما الان س ماهه نرفتم دوباره برگشت زده تا حدودی 

ینی تا آخر عمر باید رفت هرماه؟

نه دیگه انقد میخوام برم تا اینا هم برن 

بالاخره یه روزی میرن💪💪💪💪

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
با چه دستگاهی و چند جلسه رفتی؟

الکساندرا دکا 

الان تقریبا دو سال هست که میرم