2777
2789
عنوان

بچه کلاس دوم دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 81 پست

زیاد خودتو اذیت نکن به معلمش بگو هواشو داشته باشه سر کلاس .شاید استرس میگیره .حالا دوم که خوبه هنوز چهارم نیومده  که سخته واقعا .پسر منم خیلی بی دقتی می‌کنه تو امتحاناش .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چرا بچه رو میزنیساعت واقعا براشون سخته.خودت تو خونه با مقوا یه ساعت بکش ولی براش عقربه نکش.روی ...

باشه مرسی ببین این س روزه دارم ساعت یاد میدم با کاربرگ های مختلف یاد گرفته بعد تو امتحان رنگ و روش میپره انقد عجیب اشتباه مینویسه حتی یک ۴ معلومی یادش رفته بود چجوری بنویسع

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

آموزش ها ضعیف شده بخصوص مدارس دولتی یه توضیح سطحی میدن بقیشو از اولیا میخوان که تو خونه تمرین کنن 

ما چطور یاد میگرفتیم مگه مادرمون میشست بالاسرمون با داد و بیداد یادمون میداد نه والا تدریس تو مدرسه با دلسوزی بیشتری بود

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

وای پسر منم دومه..منم مثل شمام..ریاضی تو خونه بلده..سر امتحان نمیدونم چرا نصفه مینویسه.‌مثلا جمع تقریبی رو قشنگ میدونه کدوم عدد به چی نزدیکه..ولی آخرش جمع نمیکنه..

معلمشون گفته بود فردا امتحان علوم دارن.بعد ساعت7پیام داده تو گروه که امتحان ریاضی هم دارن😔آخه چرا انصاف نداری زودتر بگی

...
باشه مرسی ببین این س روزه دارم ساعت یاد میدم با کاربرگ های مختلف یاد گرفته بعد تو امتحان رنگ و روش م ...

خوب معلومه استرس میگیره دیگه بی تفاوت نشون بده خودتو  نسبت به نمرش

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

پسر منم دومه. شاگرد اول کلاسه، اون روز همه امتحان ریاضی رو غلط جواب داده بود

تو خونه ما سوالا رو براشون میخونیم و توضیح میدیم میفهمن سوال مفهومش چیه

ولی سر کلاس معلم فقط برگه میده

مشکل همینه

معلم پسرم گفت بذارین سوال رو بخونن خودشون متوجه بشن بعد جواب بدن

ساعت و سکه رو به سختی یادگرفت.البته معلمشون هم جدا از کتاب سوال هایی که طرح میکنه خیلی برای بچه ها ...

برای پسر منم همینا رو می ده اصلا سئوال کتاب هم شبیه همینه،به نظر من که امسال واقعا درسهاسون آسون بود از سال دیگه تازه شروع میشه سختیا