2777
2789
عنوان

بچه کلاس دوم دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 81 پست

باید روش فرایندی رو معلم به خودت یادبده ک تو قشنگ یادش بدی؛بعد دوم ک خیلی راحته پسر من تو ساعت ها مشکل داشت اونم رفتم ی ساعت اموزشی گرفتم بهتر شده

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید بخاطره همین دعوا کردن و زدن هست که سر ارزشیابی اضطرابش میره بالا قفل میکنه نمی‌تونه بنویسه

دیگه اولین بار بودم زدم از بس خنگ بازی درآورده بود س روزه دارم فقط ساعت کار میکنم 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

چرا زدیش؟

بچه همینه. باید کنارش بشینی و مثل معلم خصوصی باهاش رفتار کنی. اگر تنهاش نمی گذاشتی مطمئن باش الان در ریاضی مشکل نداشت.

آره خیلی از خودگذشتگی می خواد و وقت می بره اما نتیجه خیلی خوبه.

حالا اگه اختلال یادگیری و تمرکز داشته باشه قضیه فرق داره‌.

امروز من ۵ ساعته دارم با بچم برای امتحان کار میکنم و خیلی خستم ولی وظیفمه. 

ردم واقعاً 

اول از همه کتک زدن و تنبیه فیزیکی اشتباه محضه 

اون جمعی که میگی برا شما سادس نه بچه ای که تازه یادش گرفته بعدم معلم سالهاس همه جور دانش آموز دیده برا اون عجیب نیست کتک زدن شما بیشتر عجیبه 

حتما یه مشکلی هست که باید رفع بشه و مسلما راه حلش تنبیه فیزیکی نیست 

عزیزم چرا بچه رو میزنی

ساعت واقعا براشون سخته.

خودت تو خونه با مقوا یه ساعت بکش ولی براش عقربه نکش.

روی صفحه ساعت پلاستیک بکش بعد با ماژیک براش عقربه بزار و ازش بخواه ساعت رو بخونه.

اینقدر عقربه بکشوپاک کن تا خوب ساعت و دقیقه رو یاد بگیره.

بعد از این مرحله ربع و نیم رو بهش یاد بده.

بعدش مانده و گذشته رو.

طول می‌کشه تا یاد بگیره.واکثرا معلمها هم اندازه کافی برای ساعت وقت نمیزارن

خوب بچه من یاد میگیره دیگه میگم فوله بعد ک الان چن تا سوال نوشتم در حد صفر نبود همین موندم چجوریه پی ...

آروم باش

بشین کنارش پاک کن جوابارو ،ازش بخواه دوباره برات توضیح بده و حل کنه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

چرا زدیش؟بچه همینه. باید کنارش بشینی و مثل معلم خصوصی باهاش رفتار کنی. اگر تنهاش نمی گذاشتی مطمئن با ...

بحثم اینه ک سر کلاس امتحان کتبی من ک نیستم باهاش قبلی افتضاح گرفت ،س روزه دارم ساعت فقط باهاش کار میکنم س تا سوال الان نتونست حل کنه آتیش گرفتم

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
داداش منم دومه وضعمون تو خونه همینه هرروزخیلی اذیت میکنن

حالا جالبه من خودم ابتدایی هیچکس باهام کاری نداشت همش خودم درس میخوندم عاشق مدرسه بودم همش برای دانش اموز نمونه جایزه میگرفتم

بعد الان خواهرم کلاس دومه از مدرسه برمیگرده میپرسه امروز چند شنبس چند روز دیگه تعطیل میشم دوباره

از درسم فراریه همش

دختر من هم کلاس دومه.

تو مدرسه اونقدر باهاشون تمرین میکنن که تقریبا هیچ نیازی به تمرین توی خونه نداره.

فقط زبانش رو امسال راضی نیستم چون خیلی تو املای زبان مشکل داشت

کلی تو نت چرخیدم و فکر کردم تا برای اون هم یه راهی پیدا کردم و با بازی با هم تمرین میکردیم

هم کلی ذوق میکرد

هم نتیجه ش عالی شد و پیشرفت خوبی کرد.

با کتک زدن من ندیدم بچه ای درسخوان بشه.

پسرم کلاس دومه بله امتحان میگیرن خیلیم سخت میگیرن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
آخه چیزی ندارن که ،من اصلا با پسرم درس کار نمی کنم

ساعت  و سکه رو به سختی یادگرفت.البته معلمشون هم جدا از کتاب سوال هایی که طرح میکنه خیلی برای بچه ها پیچیده میکنه.

مثل امروز سوال داده بود عدد سه رقمی که رقم یکان ار دهگان کمتر ورقم صدگان از یکان کوچک تر باشد یه دبع فقط داشت سوال رو هضم میکرد بچه

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃