2777
2789
عنوان

بچه کلاس دوم دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 81 پست
بحثم اینه ک سر کلاس امتحان کتبی من ک نیستم باهاش قبلی افتضاح گرفت ،س روزه دارم ساعت فقط باهاش کار می ...

تو خونه موقعی بهش درس میدی بزار تلویزیون روشن باشه.

پسر شما تو محیط کلاس چون شلوغ تر از خونه است تمرکزشو از دست میده.

جو خونتون رو ساکت نگه ندار تا عادت کنه

دیگه اولین بار بودم زدم از بس خنگ بازی درآورده بود س روزه دارم فقط ساعت کار میکنم

پسر من با مانده ساعت مشکل داشت سه روز کار کردم سه چهار ساعته یکم یاد گرفت ولی از اون روز با تکرار و تمرین بهتر شده 

همش ازش بپرس مثلا تو آشپزخونه هستی بگو ساعت چنده عقربه رو چنده فقط تکرار بشه درست میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بحثم اینه ک سر کلاس امتحان کتبی من ک نیستم باهاش قبلی افتضاح گرفت ،س روزه دارم ساعت فقط باهاش کار می ...

من هم با بچم نیستم اما کاربرگ چاپ میکنم و میدم حل کنه و اونا شبیه امتحان هستن. ساعت آموزشی یا وایت بوردی بخرید تمرین کنید. 

ردم واقعاً 

پسر منم دومه. شاگرد اول کلاسه، اون روز همه امتحان ریاضی رو غلط جواب داده بودتو خونه ما سوالا رو براش ...

آره ما سوالا ب زبون ساده توضح میدیم حل میکنن اونجا هول میشن 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
تقریب خیلی راحته ولی فرایندی رو نمیدونم چی با خودشون فکر کردن تو کلاس دوم گذاشتن

والا ب منه کل ابتدایی راحته

البته این معلمشون تازه کاره، همزمان دانشجو هم هست

میگه وقتی ازمون امتحان میگیره سوالا رو توضیح نمیده خودمون باید بخونیم بفهمیم ک متوجه هم نمیشن کوچولو ان خب

من یادمه کلاس دومم معلمم تک تک سوالا رو بلند میخوند توضیح میداد میومد بالاسرمون اصلا

پسر منم کلاس دومه قرآن  و املاش خوبه ریاضی رو هم مشکلی باهاش ندارم تو کلاس یاد میگیره و خودش خوب حل میکنه

ولی امان از علوم و هدیه ....

یعنی یه سوال حفظی رو باید صد بار بگم تا درستش رو از دهنش بشنوم

پسر منم کلاس دومه قرآن و املاش خوبه ریاضی رو هم مشکلی باهاش ندارم تو کلاس یاد میگیره و خودش خوب حل ...

مهما رو بلده دیگه خوبه اون سوالا علوم ک واسه ما انقد زیاده دهنمون کف میکنه 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

واای من بچم سر کلاس یاد میگیره من چند بار بهش آموزش دادم ولی یاد نگرفت براش از اینترنت سرچ کردم کلیپ ساعت چند تا نگاه کرد الان قشنگ یاد داره..

منم پسرم دومه از کلاس اول هر روز کاربرگ داشته و کاربرگ هاشم خودش به تنهایی حل کرده واسه همین سر امتحان گیج نمیشه.

از گوگل کاربرگ های هر فصل رو واسش بگیر حل کنه 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫