واقعاااااا از اینهمه دوگانگی خسته شدم . مگه میشه هم بخوای شاگرد برتر کلاس باشی هم نخونی . هم بخوای رو توسعه فردیت کار کنی از کتاب رواشناسی گرفته تا تاریخ قاجار بخونی ولی باز کاری نکنی هیکل خوب بخوای ولی هر موقع عشقت بکشه ورزش کنی و همچنان رو تختت لم بدی و بگی به چ زندگی مضخرفی.هم گوشیتو خاموش کنی ک کار عمیق انجام بدی بعد با لبتاب بیای تو نی نی سایت یا کلی تو گوگل چیزای مسخره سرچ کنی. هم بخوای از زمانت درست استفاده کنی و خوابت و کم کنی بیشتر کار کنی و هم باز زیاد بخوابی . ی روز میگی دختر ارومی میشم . ی روز میگی همین شری ک هستم خوبه . ی روز میگی واسه بعضیا خودمم ولی تو جمع ساکت میشم . هوففففففففففففف کم مونده مغزم منفجر شه . نمیخوام از خودم تعریف کنم یا چی ولی خیلی هدفای بزرگی دارم ی سال مث چی روتین عوض کردم و کلی تکنیک و ترفند یاد گرفتم و ی سال چنان زندگی با دیسپلینی داشتم ک الان با یاد اونموقع میگم برگام. با ی روش راحت نهایی رو معدل 20 گرفتم نخونده مدرسه ای ک میخواستم رشته ای میخواستم قبول شدم و اول سال انقد خوب بودم ک معلم ریاضیم گفت برم واسه المپیاد ثبت نام کنم و کلی برنامه... ولی ب هیچکدوم نمیرسم و حتی نمیدونم امتحانای ترمم خوب بوده یا ن خواهشا اگه ایده ای دارین پیشنهاد بدین.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من تا پارسال ب چیپس و پفک میگفتم اشغال دوستام میخوردن میگفتم اشغال خورا با اینکه قبل باشگاه عاشقشون بودم. حالا خودم مث چی...اخههه چی با پارسال عوض شده من نمیفهمممم
خدایا باورم نمیشه یکی دیگه اینارو نوشته و منو اینقد خوب توصیف کرده😐
باور میکنی منم گوشیمو دادم خواهرم با خودش برده خونشون ولی با لپتاپ میام نی نی سایت😐 ظهری داشتم درس میخوندم به خودم اومدم دیدم دارم سپند امیرسلیمانی رو تو گوگل سرچ میکنم😐