2777
2789
عنوان

مدال زپرتی ترین شخصیت هم میرسه ب من

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 35 پست
هیچوقت قدرت تصمیم گیری نداشتم . کارعمیقم خوبه یعنی اگه 3 4 ساعت بخونم دیگه همش دلم میخواد ادامه بدم ...

یا مثلا رژیم گرفتی 

بعد به وعده ای رسیدی میگی امروز ‌ک گشنه نیستم پس نمیخورم 

در حالی ک باید بخوری چون روی متابولیسم تاثیر داره اگر نخوری ممکنه استپ کنی بعد وزن کم نمیشه باعث ناامیدی میشه

هیچوقت قدرت تصمیم گیری نداشتم . کارعمیقم خوبه یعنی اگه 3 4 ساعت بخونم دیگه همش دلم میخواد ادامه بدم ...

یا مثلا ورزش قدرتی باید یه روز درمیون باشه 

ولی میگی من ک میتونم پس هر روز انجام میدم 

بعد از نظر بدنی افت میکنی سه روز اضافه یه هفته عقب میندازت...

خلاصه نظم یعنی اینکه ب موقع شروع کنی و ب موقع تموم کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین کار عمیق بعلاوه اصول نظم مهمه مثلا تو برنامه ریختی روزی دوساعت فلات کار دوساعت فلان کار دوساعت ...

همیسه سر استراحتا عذاب وجدان میگیرممم کاش اونقد انرژی داشتم نخوام استراحت کنم ی مدت انقد فعال بودم ی جا بند نمیشدم اگه پشت میز کمرم درد میگرفت ایستاده کار میکردم ولی الان حوصله همون نشستن هم ندارم

همیسه سر استراحتا عذاب وجدان میگیرممم کاش اونقد انرژی داشتم نخوام استراحت کنم ی مدت انقد فعال بودم ی ...

خب این دقیقا بخاطر همون نظمی هست ک نداری 

ببین قابل حل هست فقط تمرین میخواد... 

یه خانمی هست به اسم پرستو مهاجر کارش برنامه و نظم دهی و انگیزه بخشی هست 

تو نت بزن منِ با برنامه خیلی کمکت میکنه روشهاش

همیسه سر استراحتا عذاب وجدان میگیرممم کاش اونقد انرژی داشتم نخوام استراحت کنم ی مدت انقد فعال بودم ی ...

حالا فکر نکنی من خیلی با نظم هستم اما روندی که دارم از خودم ناامید نیستم اما شما از خودت زود ناامید میشی اونم به خاطر کمال طلبی هست ک این خانم برای اونم راه حل داره