واقعاااااا از اینهمه دوگانگی خسته شدم . مگه میشه هم بخوای شاگرد برتر کلاس باشی هم نخونی . هم بخوای رو توسعه فردیت کار کنی از کتاب رواشناسی گرفته تا تاریخ قاجار بخونی ولی باز کاری نکنی هیکل خوب بخوای ولی هر موقع عشقت بکشه ورزش کنی و همچنان رو تختت لم بدی و بگی به چ زندگی مضخرفی.هم گوشیتو خاموش کنی ک کار عمیق انجام بدی بعد با لبتاب بیای تو نی نی سایت یا کلی تو گوگل چیزای مسخره سرچ کنی. هم بخوای از زمانت درست استفاده کنی و خوابت و کم کنی بیشتر کار کنی و هم باز زیاد بخوابی . ی روز میگی دختر ارومی میشم . ی روز میگی همین شری ک هستم خوبه . ی روز میگی واسه بعضیا خودمم ولی تو جمع ساکت میشم . هوففففففففففففف کم مونده مغزم منفجر شه . نمیخوام از خودم تعریف کنم یا چی ولی خیلی هدفای بزرگی دارم ی سال مث چی روتین عوض کردم و کلی تکنیک و ترفند یاد گرفتم و ی سال چنان زندگی با دیسپلینی داشتم ک الان با یاد اونموقع میگم برگام. با ی روش راحت نهایی رو معدل 20 گرفتم نخونده مدرسه ای ک میخواستم رشته ای میخواستم قبول شدم و اول سال انقد خوب بودم ک معلم ریاضیم گفت برم واسه المپیاد ثبت نام کنم و کلی برنامه... ولی ب هیچکدوم نمیرسم و حتی نمیدونم امتحانای ترمم خوب بوده یا ن خواهشا اگه ایده ای دارین پیشنهاد بدین.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
همیسه سر استراحتا عذاب وجدان میگیرممم کاش اونقد انرژی داشتم نخوام استراحت کنم ی مدت انقد فعال بودم ی ...
حالا فکر نکنی من خیلی با نظم هستم اما روندی که دارم از خودم ناامید نیستم اما شما از خودت زود ناامید میشی اونم به خاطر کمال طلبی هست ک این خانم برای اونم راه حل داره