2777
2789
عنوان

خانمایی ک شاغل هستید بیاید

84 بازدید | 14 پست

ی سوال دارم اون اوایل کارتون مثلا هفتع اول یا ماه اول شما هم سوتی زیاد میدادید؟یا خرابکاری کنید من چن بار خرابکاری کردم😭😭😭مدیر اصابش خورد شد اعتماد ب نفس خودم رف😭😭اصن بغض کردم 

عادیع 

همه سوتی میدن حتی همین مدیرتون !مگه ادما از شکم مامانشون بلدن چیکار کنن.... یاد بگیر اعتماد به نفس خودتو حفظ کنی ...اگر جایی اشتباه شد با اعتماد به نفس معذرت خواهی کن و بگو که درستش میکنی و یکم طول میکشه قلق کار دستت بیاد ولی خودتو بی عرضه جلوه نده حتی اگر از درون احساس میکنی که بلد نیستی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه سوتی میدن حتی همین مدیرتون !مگه ادما از شکم مامانشون بلدن چیکار کنن.... یاد بگیر اعتماد به نفس خ ...

بخدا جلوش کم موندع بود گریع کنم 😭😭اعتماد ب نفسم گرفتع شد من اول کارمع اخع

همه سوتی میدن حتی همین مدیرتون !مگه ادما از شکم مامانشون بلدن چیکار کنن.... یاد بگیر اعتماد به نفس خ ...

دقیقا

من صابکارم خودش کلی سوتی میداد

فک کن کاراشو تو کشویی نتونسته بود پیدا کنه

پیام داده بود به من کارتمو چی کار کردی

سکته ای به من داد، حتی یه عذرخواهیم نکرد

بعد من اصلا به روش نیاوردم

حالا اون سوتی منو مدااااام به روم میاورد و غر میزد

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

کاملا عادیه 

اصلا اهمیت نده کم کم یاد میگیری 

همه از روز اول بلد نبودن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بخدا جلوش کم موندع بود گریع کنم 😭😭اعتماد ب نفسم گرفتع شد من اول کارمع اخع

این کارو نکن دختر خوب ... ادما همیشه گول ظاهر رو میخورن ...تو اعتماد به نفست رو جمع کن کم کم درست میشه خارجیا میگن 

Fake it til you make it  تظاهر کن بهش تا بشه !

عیب نداره اگر تا الان اینجوری نکردی عیب نداره ولی از الان دیگه نزار تو دل خودت و ذهنت میخوای ناراحت بشی بشو ولی تو طاهرت به هیچ وجه

دقیقامن صابکارم خودش کلی سوتی میدادفک کن کاراشو تو کشویی نتونسته بود پیدا کنهپیام داده بود به من کار ...

آدما همینن...اونی که بیشتر غر میزنه و به روی بقیه میاره اتفاقا بیشتر از همه گند میزنه 

این کارو نکن دختر خوب ... ادما همیشه گول ظاهر رو میخورن ...تو اعتماد به نفست رو جمع کن کم کم درست می ...

خدا خیرت بده خدا برات بهترینا را بخاد انقد ک خوب حرف میزنی واقعا درست میگی سعی میکنم همینطور باشم انشالله

خدا خیرت بده خدا برات بهترینا را بخاد انقد ک خوب حرف میزنی واقعا درست میگی سعی میکنم همینطور باشم ان ...

یقین داشته باش که میتونی ...کی بهتر از تو میخواد انجامش بده ...سری بعدی که اینجوری شد قبل از اینکه هول شی و اشک تو چشمات حلقه بزنه یه نفس عمیق بکش و بگو عیب نداره اولشه و طبیعیه که اشتباه کنم همه اشتباه میکنن ...خبر موفقیاتتو بشنوم دختر 🥰