2777
2789
عنوان

علت جواب منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 46 پست
هیچی مثلا گفتم آدمای فلان ماه سال اینطورن . شانس گندم گفتدبابام مال همون ماهه . دیگه نتونستم جمعش کن ...

😁😁😁شماهایی ک همه رو مث هم میبینید ی خصوصبت رو تعمیم میدیدن ب کل ادمای متولد ی ماه خاص حقتونه هر چی سرتون بیاد🔪

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😁😁شماهایی ک همه رو مث هم میبینید ی خصوصبت رو تعمیم میدیدن ب کل ادمای متولد ی ماه خاص حقتونه هر چ ...

امشب هر چی به موبایلش زنگ زدم که با هم بریم ، جواب نداد.  

دلیله؟؟؟

نمیتونه کافی باشی 

ما بنا رو میذاریم بر اینکه ۵۰درصد ازتون خوشش نمیاد 

۳۰درصد فکرش جای دیگه اس 

۲۰درصدم با این حرف سما بش برخورده و. رد کرده 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
دلیل میشه ؟

ااون اکه ازت خوشش بیاد به خاطر همچین چیزی ردت نمیکنه قطعا. میلی به شما نداشته

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
کاش همه مث شما منطقی بودن گیر نمیدادن

آخه دلیلی نداره قفلی بزنی به طرف یا به خودت که چرا دلیلش منفی بوده 🤦‍♂️

با طرف وارد رابطه نبودی که بخواد ناز کنه 😂

بخواد ناز هم کنه میگه فعلا قصدش رو ندارم یا یه جواب بلاتکلیفی میده 

نه این که مستقیم بگه نه! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

آخه دلیلی نداره قفلی بزنی به طرف یا به خودت که چرا دلیلش منفی بوده 🤦‍♂️با طرف وارد رابطه نبودی که ب ...

این حجم از منطق برا ی پسر ۲۶ساله عااااالیه

این حجم از منطق برا ی پسر ۲۶ساله عااااالیه

ممنون از لطفت ولی خیلی عادیه بخدا 🫤🤦‍♂️

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

آخه دلیلی نداره قفلی بزنی به طرف یا به خودت که چرا دلیلش منفی بوده 🤦‍♂️با طرف وارد رابطه نبودی که ب ...

اون که بخاد ناز کنه یا جواب بلاتکلیفی بده که بدتره . تو آب نمکی برار

اون که بخاد ناز کنه یا جواب بلاتکلیفی بده که بدتره . تو آب نمکی برار

اون دو حالت داره ! 

یا آب نمک گذاشته 

یا داره ناز می‌کنه که بیشتر تلاش کنی ! 

باز جای امید داره که پیگیر باشی

این که جواب منفی داده رو کلا باید بیخیال بشی 

هر چقدر پیگیر تر بشی بیشتر ازت بدش میاد 

ممنون از لطفت ولی خیلی عادیه بخدا 🫤🤦‍♂️

بعضیا سمج طورن 

بعضیام مث شما خدای منطقن.

البته ک امثال شما همیشه برد میکنید 

بعضیا سمج طورن بعضیام مث شما خدای منطقن. البته ک امثال شما همیشه برد میکنید

پسر و دختر نداره 

تا زمانی که با عقل و منطق پیش بری برد می‌کنی !

احساسات وقتی غلبه کنه خیلی چیزا رو نمی‌بینی ! 

رابطه و ازدواج و .. هم قبل از این که کامل شکل بگیره و محکم بشه و رسمی بشه و .. باید چشم رو گوش رو کامل باز کرد و شناخت 

بعد از ازدواج باید دیگه چشم رو بست به خیلی چیزا ! 

ولی الان بر عکس شده ! 

طرف اولش چشم و گوشش رو بسته و فقط احساساته 

بعد اتیش عشق که می‌خوابه تازه چشمش باز شده که چه غلطی کرده 

پسر و دختر نداره تا زمانی که با عقل و منطق پیش بری برد می‌کنی !احساسات وقتی غلبه کنه خیلی چیزا رو نم ...

برا این کامنت ی لایک واقعا کمه 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌