2777
2789
من مثلاً آشنای همکارم بود خیلیا بهش پول میدن آبشده میذاره کنار چند بار زده به سرم سکه بردارم خیالم ر ...

چیزی که من دیدم ساچمه ای هستن 

البته یه حالت مکعبی هم دیدم ولی اونا سنگینن فکر کنم مثلا ۲۰۰ میلیون تومن یه کم بزرگتر از یه حبه قند بهت میدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این آدمهای درست ک بازم سرتون کلاه میزارن درصد طلای دست دوم نهایت ۷ درصده عزیز

بله عزیزم اونا با مزد ساخت ۱۰ درصد حساب میکنند من ازشون مطمئنم

اونی که ۷ درصد میده مزد ساخت رو هم جدا حساب میکنه

دست خودشه یعنی این مدلیشو ندیده بودم

اره جدیدن میدن 

چون آب شده زیر یه گرم خاصی ندارن 

اگر کمتر از اون بخان میرن هرچقد پول داری میخری فاکتور میگیری 

وقتی مثلا به ۲۰گرم رسید میری فیزیکی هم تحویل میخری 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بله عزیزم اونا با مزد ساخت ۱۰ درصد حساب میکنند من ازشون مطمئنماونی که ۷ درصد میده مزد ساخت رو هم جدا ...

مزد ساخت یه بار تو دست نو گرفته میشه.

وقتی طلای دوم میخری دیگ نباید دست مزد بدی ک 

شمش گلستانه  بگیر مطمعن تره واسه پول با مبلغ تقریبا زیاد.

واسه مبلغ کم سیمرغ

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
شمش گلستانه بگیر مطمعن تره واسه پول با مبلغ تقریبا زیاد.واسه مبلغ کم سیمرغ

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
شما اگه درست میخوندی میدیدی که من نوشتم النگوی نو میخرم با ده درصددست دوم نهایتا ۳ تا ۴ درصد میدن به ...

۱۰ درصد خوبه، نو۱۳ درصد میدن منصف ها، ۳درصد از سود خودشون کم میکنن واستون،معمولا واسه مشتری های ثابت و مشتری هایی ک مشتری میارن اینکارو میکنن.، البته بستگی به طلاتون هم داره که چقد روش کار شده باشه.

شمش گلستانه بگیر مطمعن تره واسه پول با مبلغ تقریبا زیاد.واسه مبلغ کم سیمرغ

آره خودمم گفتم شمش بردارم خیلی مطمئن‌‌تره 

ولی چون میخوام هر ماه یه مبلغی اضافه کنم باز مجبورم طلا تلفنی بخرم