2777
2789
عنوان

بچه ها رفتار خانواده نامزد برادرم نرماله یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 2500 بازدید | 96 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه برنامه ای توی اکسپلور اینستا دیدم فکر کنم اسمش اکس دیت هست. افرادی که باهم کات کردن رو باهم روبرو میکنن

پسره میگفت این خانم منو به چشم عابربانک می دید. پول مژه، ناخن، تزریق لب، فیلر بینی، کامپوزیت دندون و ...

دختره هم میگفت وظیفه بود. من هم تایمز رو در اختیارت گذاشتم. پول نداشتی غلط کردی اومدی تو رابطه. مگه طلا خرید؟ مگه ماشین گرفتی ؟!!! منم هم با تعجب دیدم تنهایی از پس هضم این کلیپ بر نمیام به همسرم نشون دادم و برای چند تا از دوستام فرستادم که ایهاالناس اینا چی میگن؟!!!!

حالا طرف شما که دیگه نامزد هستن. انگار اخیرا این نوع برخوردها عادی شده. قبلا دختر نامزد رو خانواده ش حتی نمیذاشتن رخت و لباسی که خانواده نامزدش میاوردن بپوشن که مبادا فکر کنن دختر تو خونه باباش کم و کسری داشته و میگفت ببر خونه شوهرت و اونجا بپوش!

خلاصه که بد دوره و زمونه ای شده‌ البته از پرنسسعلی شدن پسران آریایی سرزمینم هم نمیشه چشم پوشی کرد🤣

انصافا نرمال نیستن

خیلی پروان 

یعنی اگرم کسی بخواد بگه اون دختره ک ب داداشت بگه اونم باز ماشالا پروعه

ولی رفتین بچه گرفتین

۱۸ ساله وقت ازدواجش نیست بنظر من 

و اونجا ک شما میگی ب مامانم میگم همه همیننو ارومش میکنم فهمیدم خیلی خانم و مهربون هستی 

.

بعضیا همینجورین کلا... منم ی عروس دایی داشتم همینجوری بود ...از اینا ک هرچی مجردی میخوان حواله میشن ...

تقصیر خود دختره هم نیست 

خانواده ها بعضیا کم می ذارن میگن شوهر کردی بخر

دختره هم فکر می کنه شوهر غول چراغ جادو هست

همین نینی سایت یه کاربری بود هفده سالش بود عقد بود 

می گفت ازدواج کردم که برام طلا و گوشی بگیره و ببرم بیرون

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

عزیزم به نظرم داداشتون باید خودش بده به نامزدش

یا ی کارت بگیره براش پول بزنه 

بالاخره اونم خرج داره شاید روش نمیشه بگه 

وقتی از خانوادش میخاد اونا میگن به نامزدت بگو به ما ربطی نداره

شاید شرایط مالی خوبی ندارندکه پسر حتما باید دخترا را ساپورت کنه . ولی اینکه خانواده دختره بگن زشته

خوب وقتی شرایط مالی نداری ک نباید پسر مردم عابر بانک ببینی... دکتر و اینا درست ولی بگن بیا برو کفش و لباس بخر خدایی زشته

ما عقد اينطور نبوديم خب البته من شاغل بودم درامدم خوب بودبه هر حال وقتي عقد ميكنن يك سري خرج ها با ا ...

ن داداشم عقد نیس ولی ب بهانه های مختلف منو بر میداره و با نامزدش میریم بیرون میگه هرچی میخای بگو و اینا و منم دیگه اونجا تنهاشون میزارم ک حرفاشون بزنن -کیک و شیرینی و کافه و اینا تازه براش کادو هم میخره 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40