2777
2789
عنوان

بچه ها رفتار خانواده نامزد برادرم نرماله یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 2500 بازدید | 96 پست
سال اخر پشت کنکوری

نه عزیزم مد نیست 

کاره خانوادش بسیار اشتباهه به داداشت بگو اول ببینه خوده دختره هم اینجوریه ینی با کاره خانوادش موافقه با نه اگه موافقه بنظرم حتما یه تجدید نظر تو انتخابش بکنه اگه نامزدش اینجوری نیست شاید خانوادش الان جوگیر شدن با کلا اینطورین که خوب نیست در هر صورت 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
تقصیر خود دختره هم نیست خانواده ها بعضیا کم می ذارن میگن شوهر کردی بخردختره هم فکر می کنه شوهر غول چ ...

دقیقاااا مقصر خانواده هان... این فامیل ما عقده آرایش داشت حتی... شبی ک عقد کردن آرایش کرده بود آنچنان ذوق داشت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از لحظه ای که خطبه عقد جاری میشه تمام خرج و مخارج و مسئولیت دختر پای همسرش میفته از نظر شرع همین هست 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
همون شرع و قانونی که کودک همسری رو مجاز میدونه و اجازه میده بچه مدرسه ای رو عقد کنید، میگه وظیفه مرد ...

عزیزم هیجده سالشه عقد نیست و نامزدن تازه 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقاااا مقصر خانواده هان... این فامیل ما عقده آرایش داشت حتی... شبی ک عقد کردن آرایش کرده بود آنچنا ...

بنده خدا گناه داشت دلم براش سوخت

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
الان زندگی خوبی داره... بایاش خیلی بد دل بوده.. ی بار برامون تعریف میکرد بهش گفتم حق داشتی سن کم ازد ...

خداروشکر فامیل شما خوشبخت شده 

خیلی هستن واسه فرار از خونه پدری بدبخت میشن

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
خب مرد وظیفشه خرج زنشو بده اما اینکه پدر مادر زنش زنگ میزنن و سفارس میدن عجيبه

اخه زنش وقتی برن زیر یه سقف،صرفا چون نامزدن دلیل نمیشه،دختره خونه باباش بدون اینکه با نامزدش باشه،باهم بودن یک چیزی ،فعلا نامزدن ،مخارجش در حد کادو،هدیه،تفریح و ایناست،توقع بیجایی هنوز 

حالا عقدم نکردن.. نه اصلا عادی نیست اینا گداصفتن چنبره زدن رو مالو منال ببین کی گفتم اینو

برادرم دخترو دوست داره و من اصلا نمیخام حالش خراب بشه-اما مادرش اذیت میکنه با کاراش برادرم کار میکنه و بابام هم براش خونه گرفته از نظر جهاز همه چی داره ولی مادرش اومده دیده میگه فلان چیزو میگرفتین فلان چیزو بگیرین این برام عادی نیس 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برادرم دخترو دوست داره و من اصلا نمیخام حالش خراب بشه-اما مادرش اذیت میکنه با کاراش برادرم کار میکنه ...

دیگه باید سر کنین باهاشون..  بعصیا این شکلی هستن ولی از همین اول نذارین مادره خیلی دخالت ونه به داداشت بگو سفت باشه به مادره خیلی رو ندیدن   ماهم داشتیم این مدلیشو