2777
2789
عنوان

بچه ها رفتار خانواده نامزد برادرم نرماله یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 2499 بازدید | 96 پست
اینو میدونیم چون رسم داریم میگیریم -تازه داداشم گفته چیزی میخای بهم بگو ولی مثلا مریض باشه بگیم فلان ...

عزيزم اگه در اين حد است كه حساس شدين 

خب واقعا تقويتي بخره 

اگه مادرزنش توي حرف اينو به داداشت گفته بهتره كشش نده واقعا اول اون گفته اينو بخر بخور … خب جالب نبود ميتونست بگه فلان چي تقويتي خودم واست ميگيرم بخور حالت بهتر شه 

اگه ميخواي بدوني خرج كردن واسه زن عقدي نرماله يا نه! سمت ما نرمال است! 

زندگي پر از چالش و سختي است سر اين حرفاي الكي زندگي رو تلخ نكنين 

نهايت برادرت باهاش صحبت كنه بگه ماهيانه ميدم همون واسه مانتو و كفش و كتاب هزينه كن و نميتونه بيشتر خرج كنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن داداشم عقد نیس ولی ب بهانه های مختلف منو بر میداره و با نامزدش میریم بیرون میگه هرچی میخای بگو و ا ...

اگه عقد نيست وظيفه مانتو و كيف و كفش نداره

اما رستوران و .. تقويتي وقتي حالش خوب نيست عاديه

مدرسه؟؟ حرفی ندارم.وقتی بچه مدرسه ای انتخاب می کنید که اختیاری از خودش نداره طبیعتا دخالت های خانواد ...

ن عزیزم پشت کنکوری هستش 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدوم شهر هستید؟ چه خوب جهاز با پسره؟ ما اصفهان جهاز کانل با دختره

ن همه چیز با پسر نیست ولی بابام گرفته براش -خودشم کار میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزيزم اگه در اين حد است كه حساس شدين خب واقعا تقويتي بخره اگه مادرزنش توي حرف اينو به داداشت گفته به ...

ن بابا کشش کجا بود چند وقت پیش مریض شد و داداشم برد دکتر پلاکت خونش پایین بود و داروهاشو گرفتیم و بردیمش خونه خوراکی اینام گرفتیم داشتیم حرف میزدیم ک مثلا دکتر گفته این چیز خوبه برات ولی این چیز نخور یهو مادرش گفت بیارید براش بگیرید فلان چیزو فلان خوراکیو من خودم از این تعجب کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40