2777
2789
عزیزم گفتم همسرم فرهنگی و کشاورز ..حقوقشون پونزده تومن ماشینومن پراید ..خونمون مستاجریم ...قناعت می ...

منم شوهرم حقوقش همینه مستاجرم نیستم ولی اصلا نمیشه مدیریت کرد من اصلا ولخرج نیستم خیلی ساده و لباسای ارزون میخریم مسافرت که اصلا نتونسیم بریم چندماهه ذندون دخترم خرابه نتونسیم ببریم دکتر واقعا برام عجیبه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم از اول عادتشون دادم فقط تو اشپزخونه و رو زیر سفره غذا یا هر خوراکی بخورن باور کن دخترم ۱ سالشه ...

بچهای من رعایت نمیکنن کلی تنقلات میخورن دختر بزرگم نزدیک هفت سالشه رو تک مبل مونده گذاشتم میریزه زیرش یا پرت می کنه تو خونه چیکار کنم دلم میخاد خودم تو زندگی بکشم راحت شم

خودم از اول عادتشون دادم فقط تو اشپزخونه و رو زیر سفره غذا یا هر خوراکی بخورن باور کن دخترم ۱ سالشه ...

من حالا هزار بار میگم کیک میخورید و غذا راه نرید کل خونه را بزا یه تیک کیک کثیف میکنن تخمه بخورن که نمیشع راه بری تو خونه

شما از اقلیت خاصی هستید ؟اخه الان کسی اینجوری فکر نمیکنه

نه منم یک آدم عادی هستم ...تو جامعه خیلی فعالم ...هم دوتا لیسانس دارم در حال حاضرم در حال خوندنم برای مقاطع بالاتر ...به تدریس دانشگاه فکر میکنم ...خیلی هم خاص نیستیم ..مدل خودمون آدمای زیادی دیدیم ...طرز فکرم نسبت به بچه هام. مثبت نسبت به زندگیم ..اتفاق همین من هم گاهی خسته میشم بخصوص که مادر همسرم زیاد همراه نیستن اما خوب خداروشکر

پیش دبستانی رفته بود ؟دختر من الان پیش دبستانی هست حروف رو دارن کار میکنن

اتفاقا بدترین کار همینه با بچها حروفو کار کنن دختر من الان بهترین مدرسه شهر و بهترین معلم استان معلمشه معلمش گفت اشتباه محضه تو پیش دبستانی درس یاد گرفتن فقط باید دست ورزی و تقویت حافظه دیداری و شنیداری یاد بگیرن شیوه معلم امسال زمین تا اسمون با معلم با پارسال متفاوته

من روح و روانم رفت...چند روز دوباره برام یاداوری شد اینقد غر زدم عین خیالش نیس ،میگه الان وقتش میس

بزار نزدیک عید ...می‌دونم سخته ها خیلی سخته اما وقتی نمیشه و کاری از دستت بر نمیاد. فایده ش چیه ..منم خیلی وقتا حساس بودم اما از وقتی پای سلامتیم اومد وسط بیخیال تر شدم و صبور تر 

[QUOTE=367052812]من باردارم خداشاهده اینقدر این مدت حرص و جوش درس دخترمو خوردم وزن نگرفتم از ساعت ۴ ...

عزیزم دختر من مینویسه درسم میخونه مشکل من اینه درساشون زیاده معلمش بهترین معلم استانه مدرسشم سطحش بالاست اینقدر کاربرگ و نوشتن و نمیدونم چیزای دیگه دارن بیس چهاری باید درگیر باشی املاهم خیلی املای متفاوتی میگیره کلا باید همش بالا سر بچه باشی 

بزار نزدیک عید ...می‌دونم سخته ها خیلی سخته اما وقتی نمیشه و کاری از دستت بر نمیاد. فایده ش چیه ..من ...

اره بذار نزدیک عید منم چون حامله شدم کارای عید را خرد خرد کردم فقط مونده شستن پرده وفرش

من روح و روانم رفت...چند روز دوباره برام یاداوری شد اینقد غر زدم عین خیالش نیس ،میگه الان وقتش میس

صبر کن بچه هات بزرگتر بشن اساسی درست کن چون اگه وسایل حدید بخری اونا هم خراب میکنن بیشتر حرص میخوری 

من حالا هزار بار میگم کیک میخورید و غذا راه نرید کل خونه را بزا یه تیک کیک کثیف میکنن تخمه بخورن که ...

برا من که شوهرمم جرات نداره جلو تلوزیوون غذا بخوره چه برسه به بچه از اول به شوهرم گفتم تو کار من دخالت نکن حالا که کمک نمیکنی و به قول خودت وقت نداری پس قانون خونه رو رعایت کن تا بچها هم رعایت کنن

از اول بهش گفتم که انواع چیپس و پفک و هر چیز مضر برا بچها نخره کلا سوسیس کالباس و ...تعطیل نوشابه و دلستر فقط برا مهمون اونم گوش داد خلاصه اول از شوهرتون شروع کنید