2777
2789
برا من که شوهرمم جرات نداره جلو تلوزیوون غذا بخوره چه برسه به بچه از اول به شوهرم گفتم تو کار من دخا ...

من اتفاقا شوهرم خیلی منظم اروم و خوبه بچه هام خیلی اذیت میکنن

منم شوهرم حقوقش همینه مستاجرم نیستم ولی اصلا نمیشه مدیریت کرد من اصلا ولخرج نیستم خیلی ساده و لباسای ...

من تازه دقت کردم هر بچه ای که آوردیم به لحاظ برکت زندگیمون خیلی تغییر کرد ...بحث اعتقاد به برکت عزیزم بهش توجه داشته باش ..خیلی چیزا برکت کم می‌کنه و خیلی کارا زیاد ..همین شکرگزار بودن برکت زیاد می‌کنه ...راضی باش ..خدا انقد خوشحال میشه از بنده های شکرگزار و راضی ...برکت ممکن به ظاهر دولت کم باشه اما جای سخت خرج نمیشه یا گره های زیادی ازت باز می‌کنه ...صبور باشیم راضی و شکرگزار ..سخت نگیریم ...مدیریت کنیم .معنویت بیاریم تو خونه هامون ..خودمون بنشونیم سر سفره اهل بیت..همه چی با برکت میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازه دقت کردم هر بچه ای که آوردیم به لحاظ برکت زندگیمون خیلی تغییر کرد ...بحث اعتقاد به برکت عزیز ...

ما اتفاقا مذهبی هستیم و معتقد ولی هر روز سختتر میشه و بدتر

من تازه دقت کردم هر بچه ای که آوردیم به لحاظ برکت زندگیمون خیلی تغییر کرد ...بحث اعتقاد به برکت عزیز ...

شرمنده ببخشید من سوالم اینه خورد وخوراکتون چه جوریه اخه اینجوری با این حقوق من خودم فرهنگی ام حقوقم فقط برا خودم میشه

ما اتفاقا مذهبی هستیم و معتقد ولی هر روز سختتر میشه و بدتر

اره حق میدم متاسفانه شرایط رو سخت کردن ...خدا خودش به همه کمک کنه ..انشالله بزودی مشکلات همه حل بشه و اونایی که باعث  این وضع هستن خداخودش درستشون کنه

احسنت به شما خوشبحال بچه ای که زیر دست مادری مثل شما بزرگ بشه

اتفاقا منم به چشم خودم دیدم که چقدر بچه روزی میاره

باور کنید ما ۳تا بچه داشتیم ولی خونه نداشتیم خیلی اطرافیان و همسایها اذیت کردن که چرا خونه ندارید بچه میارید منم گفتم شاید تا اخر عمرم خونه دار نشم پس چرا خودمو از نعمت بچه محروم کنم

و خدا که لطف کرد در کمال ناباوری ما خونه خریدیم

شرمنده ببخشید من سوالم اینه خورد وخوراکتون چه جوریه اخه اینجوری با این حقوق من خودم فرهنگی ام حقوقم ...

گفتن دیگ کشاورزی و معلم خصوصی هست همسرش مگه ما با این حقوق هیچ کاری نمیتونیم بکنیم

منم خودم همینه حقوقم شوهرمم هیچی ازم نمیگیره بازم کم میلرم

من اصلا چند ماهه عفونت دارم نمیتونم برم دکتر بچم دندونش خرابه همش گریه میکنه نشده بریم درست کنه مسافرتم که نرفتیم یه شمال من نرفتم هنوز تا این سن 

والا منم متعجبم

ادم همسرش که زرنگ باشه بلده چطوری زندگی را پردرامد کنه مگه من خودم به شخصه اصلا ولخرج نیستم و اصلا اهل ریخت و پاش نیستم ولی ماهی یه کیلو گوشت به زور میخریم