2777
2789
چی بگم من که ۱۴ ساله ازدواج کردم ۴ تا بچه دارم قدو نیم قد هنوز از وسایل جهازم استفاده میکنم هر کی می ...

حتما بچهاتون خیلی کثیف کاری نمیکردن.من دوتان یعنی هم بچهام هم حیووناتدموزی چکارای ک با زندگیم نکردن

همسرم فرهنگی هستن ..کشاورزی و تدریس خصوصی ریاضی هم میکنن ...ماشینمون پراید ..خونمونم کوچک و مستاجریم ...

چه روحیه خوبی داری خداروشکر من خودم فرهنگی امرشوهرم شغل آزاد خوب الان دومی را حاملم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان هشت ساله ازدواج کردم همه چیز نونو فقط ی تیکه کوچیک را پسرم با پشه کش کنده بود الان حامله شدم ...

من کل خونه فرسوده شده.هیچ چیز سالمی نیس.فقط تلوزیون سالم بود ک تابستون پسرم روش اسپری کرد سوخت.دوبارع گرفتیم

حتما وضع شوهرتم خوبه ما دوتا داریم نمیتونیم پس خرجاشون بربیام

عزیزم گفتم همسرم فرهنگی و کشاورز  ..حقوقشون پونزده تومن 

ماشینومن پراید ..خونمون مستاجریم ...قناعت میکنیم و مدیریت ..تغذیه ..البسه بچه ها برامون اولیت هست تو مخارج و بعد خودمون ..راضی هستیم به رضای خدا و مهم تن و دلمون و عاقبت بخیری از خدا همین می‌خوام . نسل صالح و سالم 

من کل خونه فرسوده شده.هیچ چیز سالمی نیس.فقط تلوزیون سالم بود ک تابستون پسرم روش اسپری کرد سوخت.دوبار ...

چه صبری داری من برا همین ی تیکه دیوار دوروز با شوهرم قعر کردم گفتم سریع باید درست بشه

حتما بچهاتون خیلی کثیف کاری نمیکردن.من دوتان یعنی هم بچهام هم حیووناتدموزی چکارای ک با زندگیم نکردن

خودم از اول عادتشون دادم فقط تو اشپزخونه و رو زیر سفره غذا یا هر خوراکی بخورن باور کن دخترم ۱ سالشه میره پهنش کنه بشینه روش چیزی بخوره 

حواسم هست بازی میکنن خیلیم شلوغن دیگه باید سازش کنیم و به اعصاب خودمون مسلط

چه صبری داری من برا همین ی تیکه دیوار دوروز با شوهرم قعر کردم گفتم سریع باید درست بشه

من روح و روانم رفت...چند روز دوباره برام یاداوری شد اینقد غر زدم عین خیالش نیس ،میگه الان وقتش میس

هعیی😩😭

گریه نکن مامان ...خدارو شکر کن توکل کن و توسل به اهل بیت که بهمون صبر بدن خادمی بچه شیعیان امام زمان داریم تربیت میکنیم ها ....من به خدا میگم بهم صبر و سلامتی بده دارم به بچه شیعه ها خدمت میکنم ..کمکم کن سرباز امام زمان تربیت کنم و مرید اهل بیت ..صالح و سالم باشن....برام کافیه