2777
2789
چی بگم من که ۱۴ ساله ازدواج کردم ۴ تا بچه دارم قدو نیم قد هنوز از وسایل جهازم استفاده میکنم هر کی می ...

حتما بچهاتون خیلی کثیف کاری نمیکردن.من دوتان یعنی هم بچهام هم حیووناتدموزی چکارای ک با زندگیم نکردن

همسرم فرهنگی هستن ..کشاورزی و تدریس خصوصی ریاضی هم میکنن ...ماشینمون پراید ..خونمونم کوچک و مستاجریم ...

چه روحیه خوبی داری خداروشکر من خودم فرهنگی امرشوهرم شغل آزاد خوب الان دومی را حاملم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من الان هشت ساله ازدواج کردم همه چیز نونو فقط ی تیکه کوچیک را پسرم با پشه کش کنده بود الان حامله شدم ...

من کل خونه فرسوده شده.هیچ چیز سالمی نیس.فقط تلوزیون سالم بود ک تابستون پسرم روش اسپری کرد سوخت.دوبارع گرفتیم

حتما وضع شوهرتم خوبه ما دوتا داریم نمیتونیم پس خرجاشون بربیام

عزیزم گفتم همسرم فرهنگی و کشاورز  ..حقوقشون پونزده تومن 

ماشینومن پراید ..خونمون مستاجریم ...قناعت میکنیم و مدیریت ..تغذیه ..البسه بچه ها برامون اولیت هست تو مخارج و بعد خودمون ..راضی هستیم به رضای خدا و مهم تن و دلمون و عاقبت بخیری از خدا همین می‌خوام . نسل صالح و سالم 

من کل خونه فرسوده شده.هیچ چیز سالمی نیس.فقط تلوزیون سالم بود ک تابستون پسرم روش اسپری کرد سوخت.دوبار ...

چه صبری داری من برا همین ی تیکه دیوار دوروز با شوهرم قعر کردم گفتم سریع باید درست بشه

حتما بچهاتون خیلی کثیف کاری نمیکردن.من دوتان یعنی هم بچهام هم حیووناتدموزی چکارای ک با زندگیم نکردن

خودم از اول عادتشون دادم فقط تو اشپزخونه و رو زیر سفره غذا یا هر خوراکی بخورن باور کن دخترم ۱ سالشه میره پهنش کنه بشینه روش چیزی بخوره 

حواسم هست بازی میکنن خیلیم شلوغن دیگه باید سازش کنیم و به اعصاب خودمون مسلط

چه صبری داری من برا همین ی تیکه دیوار دوروز با شوهرم قعر کردم گفتم سریع باید درست بشه

من روح و روانم رفت...چند روز دوباره برام یاداوری شد اینقد غر زدم عین خیالش نیس ،میگه الان وقتش میس

هعیی😩😭

گریه نکن مامان ...خدارو شکر کن توکل کن و توسل به اهل بیت که بهمون صبر بدن خادمی بچه شیعیان امام زمان داریم تربیت میکنیم ها ....من به خدا میگم بهم صبر و سلامتی بده دارم به بچه شیعه ها خدمت میکنم ..کمکم کن سرباز امام زمان تربیت کنم و مرید اهل بیت ..صالح و سالم باشن....برام کافیه