من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من یه بچه دارم بنظرتون بچه دوم اشتباهه خودم که نمیخام ولی میترسم در اینده پشیمون بشم همسایه هامون اکثرا دوتا بچه دارم از صبح تا شب صدای دعوای بچه ها و جیغ مامانا تو گوشمونه
تک فرزندی هم مشکلات خاص خودش داره ..خواهر شوهرم بچه دار نمیشد از پرورشگاه بچه آورد الان هم سن پسر من و تک فرزند. خیلی اخلاق های خاصی داره ..تک رو هست ..خود محور و خود رای ..نمیتونه با بچه ها کنار بیاد ..همین پسر و دختر من که مدام دعوا میکنن جاش برسه تعامل خوب هم دارن بخصوص تو جامعه و جمع دیگر ..گذشت و یاد میگیرن ...همین بحثی که میکنن استدلال و منطقشون تقویت میشه ، درک اجتماعیشون میره بالا ..روحیه هدایتگری و تکیه گاهی پیدا میکنن ..اما تک فرزندها خیلی هاشون پر توقع میشن ..آستانه صبر کمتری دارن نسبت به دیگران ..وابسته و زیر ذرهبین هستن ..تنهایی زیادی رو حس میکنن بخصوص در جمع های خواهر برداری حس تنهایی دارن
من باردارم خداشاهده اینقدر این مدت حرص و جوش درس دخترمو خوردم وزن نگرفتم از ساعت ۴ دارم باهاش املا کار میکنم الان گفتم دیگه مخم ترکید برو بخاب کلاس اوله اینقدر درساش سنگینه بیچارم کرده
چون کمک نداشتم فاصله انداختم وگرنه فاصله کم واسه بچه ها خوبه
نمیتونم بگم هیچ مشکلی نیست ولی خدا رو شکر خوبیاش بیشتر از سختی هاس
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟