من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗 من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️. اول اسمامونو کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
من پسرم بیش فعاله تو مدرسه هم هر روز یه آشوبی درست میکنه بخدا خجالت میکشم نمیدونم چیکار کنم به حرف م ...
بچه هات چن سالشونه دخترن یا پسر
زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗 من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️. اول اسمامونو کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
من سه تا دارم سومی هنوز ده ماهش وارد بحثشون نشده اما دوتا بزرگتر یکی نه ساله و یک پنج ساله ...پدرم درآوردن تزبس دعوا میکنن ...اصلا ندیدم باهم بازی کنم درست ته بازی هاشون هم دعواست ...همیشه هم بزرگ لج کوچیک رودر میاره ...کوچیک هم دختر و لوس یعنی ماجرا داریم دیگه عادت کردم خخخ
وقتی باباشون هست کمتر دعوا دارن کمتر سرو صدا ولی امان از روزی که سرکاره یعنی اینقد اذیت میکنن
ولی خداروشکر تنبلن
از مدرسه میان دو سه ساعت خوابن😁