2777
2789
تو تاپیک کناری دارن به یک خانم ۴۲ ساله توصیه میکنن دومی رو بیاره

خوب چیه مگه ...من که دارم با همه اینا به چهارمی فکر میکنم ...تازه دارم درسم میخونم ..دوتا لیسانس هم دارم ...فاصله بچه هام چهار ساله و کوچیکن توشهر غریبم هستم ...خانواده همسرم هم همراه نیستن و کمک زیادی نمیکنن

تک فرزندی هم مشکلات خاص خودش داره ..خواهر شوهرم بچه دار نمیشد از پرورشگاه بچه آورد الان هم سن پسر من ...

من دوتا بچه هام خیلی خودخواهن و تحمل نه شنیدن ندارن تا مخالفتی ببین وحشی بازی درمیارن به خلق و خو هس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باردارم خداشاهده اینقدر این مدت حرص و جوش درس دخترمو خوردم وزن نگرفتم از ساعت ۴ دارم باهاش املا ک ...

منم دخترم کلاس اول بود باردار بودم اصلا حرص و جوش درساش رو نمیخوردم.یه جورایی هم تمرین کرد خودکفا باشه دخترم

سخت نگیر

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خیلی سخته همسرت پشتوانه ات نیاشه

من دوتا پسر دارم

۱۲ و۵ ساله

عین خروس جنگی ان

در کنار همه کارای درسی وبیماری ودعوا وپخت وپز و...

خودم هم شاغلم وکمک همسرم در گذراندن زندگی

یعنی فقط میره سر کار وبرمیگرده

من هم سرکار وهم مسئولیت دوتا بچه وهم خانه داری

بازم فکر میکنه

من راحتم وبرای خودم کیف میکنم

واونه که بدبخته وکار میکنه ومسئول اصلیه😐😐

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

منم دوتا دارم یه چهار ساله سه دوسالو نیمه ینی روانیم از دستشون دایم با هم میبحثن و بزرگه گریه و جیغ کوچیکه رو در مساره منم میگرن عصبی دارم بیشتر اوقات سردرد شدید و چشم درد دارم 🥲الانم دارم پریود میشم هم میگرنم عود کرده ینی داغونم 

منم میگرن دارم ضعف اعصابم گرفتم یه بار تموم وسایلمو شکستم و اینقد سرمو کوبیدم به دیوار کم اوردم دیگه

وای خدا🤦🏻‍♀️فقط خدا به ما صبر بده با بچه های الان ک راهی تیمارستان نشیم

من باردارم خداشاهده اینقدر این مدت حرص و جوش درس دخترمو خوردم وزن نگرفتم از ساعت ۴ دارم باهاش املا ک ...

پیش دبستانی رفته بود ؟دختر من الان پیش دبستانی هست حروف رو دارن کار میکنن 

کی برات نگه میداره

مامانم ، انصافآ در حقم خیلی زحمتها کشیده

دخترم ۱۲ سال و پسرم ۳ سالشه، از نوزادی یعنی از همون روز اول اینا رو تنهایی نگه داشته تا الان همچنان

گاهی لب های خندان بیشتر از چشمهای گریان "درد" میکشند ...

دقیقا منم به شوهرم میگه هیچکی این دوتا را نمیتونه نگه داره فقط به من حقوق نمیدن مگه من بیشتر کار میک ...

حالا شوهر من بد نیس کارش ازاده،حاضره تو هر معامله ای تو خونه کنه و ضرر کنه ولی خرج خونه و ما نگنه

خوب چیه مگه ...من که دارم با همه اینا به چهارمی فکر میکنم ...تازه دارم درسم میخونم ..دوتا لیسانس هم ...

شما دیگه فوق العاده ای به روحیات خود فر هم بستگی داره من خودمم کم صبرم

شما ک بچه کوچک دارین چطور خونه مرتب و تمیز نگه میدارید

مادر و پدری توی تربیت بچه موفق هستن که اخر شب با بولدوزر وسیله جمع کنن از خونه

یعنی تا این حد باید آزاد باشن بچه ها😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
باید عصرت کوچیکه را بخابونی

بچه اولم گردشی .بچه دوم ،اصلا بیشترازنیم ساعت درطول روز نمی خوابه  

دخترم ،خودش از تکالیف انجام دادن بیزار وفراری 

یعنی این تکالیف ودرس اجدادمو جلوچشمم آورده

بچه اولم گردشی .بچه دوم ،اصلا بیشترازنیم ساعت درطول روز نمی خوابه دخترم ،خودش از تکالیف انجام دادن ...

وای پسز منم همینطوریه برا همین درسش خوب نیس کوچیکه اصلا نمیذاره این تمرکز کنه همش حواسش را پرت میکته