2777
2789

میشه لطفا اگه چیزی میدونید بگید حالم خیلی بده هیچ دارویی جواب نمیده همش بدتر میشه اخرین بار واسه ای وی اف 95درصد اسپرم مرده بود که.نتیجه شد چندتا جنین ضعیف که انتقال ندادم،اگه.کسی تجربه ای اطلاعاتی چیزی داره لطفا کمک کنه ممنون میشم

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

هیچکی نبود یعنی

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبین

۹۵ درصد اسپرم مرده منظورت اسپرم با تحرک ضعیفه؟

کدوم شهر هستی

پیش کدوم دکتر رفتی

راه هایی که برای تقویت اسپرم تو نت هست و امتحان کردی ؟

مثلا خرنوب، آب هویج، گردو، بادام بدون پوست قرص و آمپولهای تقویتی، اسپریژن که بابد مینمر حداقل ۲ ماه و نیم مصرف بشن ؟

تو نت سرچ کن یه دکتر خیلی خوب برای مردان پیدا کن و همسرتون یه مدت ببند به داروها و مواد غذایی برای اسپرم بعد برو آزمایش بده اگر اسپرم خوب شده بود فریزر کن و برو ادامه کارای آی وی اف

من خیلیا شنیدم با همین روشا اسپرمارو تقویت کردن 

من نمیدونم اسپرم مرده چیهاما اسپرم همسرم 98درصد شکلش مشکل دارهقابل درمانم نیست

اسپرمی که.کلا از بین رفته مث ادمی که مرده دیگه به درد نمیخوره،شما بچه نداری نه؟

سلام عزیزم خوبین۹۵ درصد اسپرم مرده منظورت اسپرم با تحرک ضعیفه؟کدوم شهر هستیپیش کدوم دکتر رفتیراه های ...

اسپرم مرده یعنی اسپرمی که دیگه به درد نیمخورع نه تحرک ضعیف به درد میخوره واسه ای وی اف ولی مرده نه،5تا دکتر عوض کرده تا حالا همش بدتر میشه همش داروهای تکراری و.مکمل و .... اره سعی میکنم تقویتش کنم ،دیگه.موندم چیکار کنم بخدا

من شوهرم هشت میلیون اسپرم داشت که با دارو شد ۳۶ میلیون خرنوب خیلی خوبه

خرنوب رو چطوری بهش میدادی؟،باردار شدی؟

یه دوره قرص فرتیل اید بخوره به همراه فولیک اسید و ویتامین سیخوب جواب میده

خیلی از این چیزا خورد ولی تاثیر نداره همش بدتر میشه تون اولا تحرکش خیلی ضعیف بود الان به مرور بدتر شده درحدی که اسپرما مرده

نمدونم ولی میدونم شوهرم واریکوسل داشت ک عمل کرد

کاش شوهذ منم.واریکوسل میداشت و عمل میکرد ،ولی نداره فقط اسپرما از بین میره😭😭😭😭 ما عاشق بچه ایم خدایااااااا