2777
2789
عنوان

شوهرم گفت شبا روتو بکن اونور بخواب

10609 بازدید | 207 پست

دیشب من خیلی خوابم میومد زودتر گرفتم خوابیدم پسرمم با گوشیم بازی میکرد سرماهم خورده چندشب حالش خوب نبود تا صبح چندبار بیدار میشد. امروز پسرم گفت مامان دیشب چندبار تکونت دادم بیدار نشدی یهو شوهرم از اونور گفت دهنتم یه متر باز بود و بو میداد  آدم نگات میکرد میترسید شبا روتو کن اونور بخواب حالمونو بهم نزن منم گفتم خب چیکار کنم دندونام همه خرابه و سینوزیتم دارم شبا سرمو میزارم روبالش انگار راه بینیم بسته میشه. خیلی خجالت کشیدم اولین بارش نیس همیشه میگه. اصلا سمتم نمیاد اوایلم میگفت والا ادم میخواد بیاد شبا سمتت قیافتو میبینه منصرف میشه

حالم از خودم بهم میخوره بخدا همه دندونام ریخته و چندتایی هم که مونده پوسیده یا باید این چندتا رم بکشم و مصنوعی کنم یا روکش که هزینش خیلی میشه و اینم پول نداره داشته باشه هم خرجم نمیکنه...

همش میگم اگه اینجوری نبودم خیانت  نمیکرد😔

سردارم خداحافظ......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا من روم نمیشه به کسی اینجوری بگم دلشو بشکونم.

😔😔😔توام بهش بگو

یکمم پول جمع کن ب خودت برس

ن اینطوری فک نکن شوهرم صب تاشب میگه تو خوبی اما خیانتم کرده

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

واقعا ک بگو پول بده درست کنم بی شخصبت

بخدا چندسال پیش رفتم دندون بکشم دندونپزشکه گفت وای خانم مگه چندسالته همه دندوناتو کشید چرا نیومدی دندوناتو درست کنی

۱۵ تا دندون کشیدم

سردارم خداحافظ......