2777
2789

دروغ اول: زندگی که بدون‌بچه نمیشه

دروغ دوم: یکی دیگه بیار با هم بزرگ شن

به خدا بچه خیلی عشق میخواد و سخته و مسئولیت داره.این تاپیکارو میبینم مطمئن میشم که هیچوقت بچه نمیخوام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه خوب ،غیر انتفاعی هست دخترتون،جشن اسم هم برگزار داخل کلاس برگزار میشه

نه عزیزم دولتیه ولی از نظر سطح اموزشی دبستان برتر شهرمون هست ی شهریه محدود هم داره  نه جشن اسم برگزار نمیشه ولی برای هر نشانه جشن برگزار میشه یعنی ی مادر تدارک میبینه خوراکی و چیزای مربوط ب اون نشانه رو

اره بخدا حرفم بزنی میگن ناشکری نکن مردم دنبال بچه ان نمیگن بابا داریم روانی میشیم بخدا دارم میمیرم م ...

بچه هات ببر پارک و مهمونی و کلاس باشگاه 

از بس انرژی تخلیه نشده دارن دیوانه میکنن

نه عزیزم دولتیه ولی از نظر سطح اموزشی دبستان برتر شهرمون هست ی شهریه محدود هم داره نه جشن اسم برگزا ...

مدرسه ی شاهد هست،اگه شاهد هست بگو منم سال بعد ببرم دخترم رو

تو کلاس دخترم هم همین جشن میگیرن،

نه عزیزم دولتیه ولی از نظر سطح اموزشی دبستان برتر شهرمون هست ی شهریه محدود هم داره نه جشن اسم برگزا ...

مدرسه ی شاهد هست،اگه شاهد هست بگو منم سال بعد ببرم دخترم رو

تو کلاس دخترم هم همین جشن میگیرن،

صبر کن بچه هات بزرگتر بشن اساسی درست کن چون اگه وسایل حدید بخری اونا هم خراب میکنن بیشتر حرص میخوری

نزدیک ب نه سال ازدواج کردم پس کی درست نیشه..من کلا هیچکس دعوت نمی کنم اصلا نمیشه

بچه ها از اول صب تا اخر شب همینن تا یه کتک نخورن ول کن نیستن همه همسایه ها شاکی ابرو برام نگذاشتن

منم همینطورم 

همسایه ها همش دور هم جم میشن میگن چقد بچه هاش شلوغن و فلانن

بچه های الان واقعا شیطونن و ادمو خسته میکنن

مال من یکی پنح،،یکی دو سال و نیمه

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

واااااای سر سام گرفتم الان یه ۴ سال و یه ۵ سال دارم داشتم با شوهرم حرف میزدم یه جنگی به پا کردن شوهرم و خودم هر چی فش بود نثار هم کردیم که بچه واسه چی مون بود دور از جونشون انا آدم به جنون میرسه

فکر کردم فقط توخونه ما اینجوریه همش دعوا وکل کل الان باسروصداودعوا خواب رفتن منم میخوابن ی نفس راحت میکشم اعصابم میاد سرجاش ازشوهرمن بخاری بلندنمیشه الان بیکار اما اونم عین بچها ی جور اعصاب خورد میکنه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
واااااای سر سام گرفتم الان یه ۴ سال و یه ۵ سال دارم داشتم با شوهرم حرف میزدم یه جنگی به پا کردن شوهر ...

هه هه منم همیشه فحش بخودم میدم میگم خوشبحال اونای بچه ندارن 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

من دوتا دارم و خداروشکر میکنم و بازم ازش میخوام

باهم درگیری دارن ولی خیلی باهم بازی میکنن 

هروقت باهم درگیریشون زیاد میشه میگم حق ندارید باهم بازی کنیو و به دقیقه نکشیده اروم میشن 

من فکر میکنم هر بچه ای ی قلقی داره که مادر باید پیداش کنه 

پدرم ی سری وظایف داره مادرهم ی سری