2777
2789
ببخشید کره گاوی دارید چون من فقط روغن محلی استفاده میکنم میپرسم و اهل کجایید شاید مشتریتون شدیم

کره گاوی داریم بله ..من خودم مشهدی ام اما با فاروجی ها وصلت کردیم و خونمون شهرستان فاروج شهر آجیلی هم بهش میگن ...چندمدل کره داریم ..کره خالص محلی و روستای داریم تا کره کارگاهی ...روغن زرد درجه یک هم داریم ..اما محصولات اصلی مون عسل ها هستن ..عسل هامون انقد طبیعی هستن که دیابتی ها هم میتونن مصرف کنن و تو‌مزارع و باغات و دشت های همینجا تولید میشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس چکار کنم همه روشا امتحان کردم هیچکدوم بهم نمیسازه ..اون کان.... هم شوهرم قبول نمیکنه

خخ بچه بیار😁😁 شوخی کردم ..نمی‌دونم راستش باید یک کارشناس طب سنتی صحبت کن ..من خودم طبیعی هست روشم ...

هیچکدوم بهم نمیسازه بجز قرص ک پنج ساله دارم میخورم.....

من جاریم قرص میخوره خیلی هم میخوره چهارده ساله هرروز ..بشدت به بیماری عصبی و وسواس مبتلا شده همش می‌ره دکتر اعصاب ..میگم خدایی تاالان بچه آورده بودی کمتر از الان اذیت میشدی...