2777
2789
وای من حاملم پسرم شش سالشه الان دارم از استرس حرفاتون بالا میارم نکنه خودمو بدبخت کردم

عزیزم شما فاصله سنی بچه هات طوری نیست که دعوا کنن 

و اینکه نظرات من بخون زیاد سخت نمیشه برات ..من ناراحت نیستم از شرایطم ..سه تا فرشته هم دارم تازه اگه مشکلات جسمیم رفع بشه چهارمی هم میارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من که پشیمون بودم اینم بدتر شدم البته من پسر اولم به شدت قانونمند ومنظمه

پس چرا نگرانی بچه اول اگع خوب باشه بچه دوم را بچه اولی تربیت میکنه من پسزم بیش فعال و خیلی خیلی نافرمان و سخت بوده تموم رفتاراش رو خواهزش اثر گذاشته اونم همون شده حتی هنو شب ادراری داره

ببین منم دوتا دارم ولی اصلا سختم نیس خداروشکربچه هام اولی ارومه دوومی شلوغ البته خیلی دعوا میکنن تنها راهش بیخیالیه و دخالت نکن ولشون کن من میرم تک اتاق سرم تو گوشی اونا دعوامیکنن من دخالت نمیکنم اخرش خوب میشن فقط ریلکس باش

الهی چقدر تومنی ..منم تابستون انقد رو میلان پریده بودن و شکسته بود انداختیم دور . پشتی گرفتیم برای د ...

😭😭دیوارم خط خطی مبل شکسته بوفه شکستع موکت چرکی و کثیف..حالم از دزدیوار خونه بهم میخوره...امروز بعد مدتها پارچه دادم دستشون دیوار تمیز کردن.ولی دیوار کثیف و نامرتب سده

من کلا کل خونه ترکیده ن فقط قسمتی از خونه.من مبلام انداختم دور.فرشام و موکتام نجس شده شوهرم نمیده بش ...

چی بگم من که ۱۴ ساله ازدواج کردم ۴ تا بچه دارم قدو نیم قد هنوز از وسایل جهازم استفاده میکنم هر کی میاد خونمون تعجب میکنه 

😭😭دیوارم خط خطی مبل شکسته بوفه شکستع موکت چرکی و کثیف..حالم از دزدیوار خونه بهم میخوره...امروز بعد ...

انشاالله درست میشه ..معلوم خیلی خلاق و باهوش و پر انرژی هستن خدا حفظشون کنه برات 

😭😭دیوارم خط خطی مبل شکسته بوفه شکستع موکت چرکی و کثیف..حالم از دزدیوار خونه بهم میخوره...امروز بعد ...

من الان هشت ساله ازدواج کردم همه چیز نونو فقط ی تیکه کوچیک را پسرم با پشه کش کنده بود الان حامله شدم اینقد به شوهرم غر زدم آورد هفته پیش درست کردن☺️

اوضاع مالیتون خوبع؟؟

همسرم فرهنگی هستن ..کشاورزی و تدریس خصوصی ریاضی هم میکنن ...ماشینمون پراید ..خونمونم کوچک و مستاجریم فعلا خدا بزرگ اوضاع روحی و دلمون و تنمون خوب باشه ...من که آدم پرتوقعی نیستم بچه هام مثل خودم بار اومدن و متوقع نیستن راضی هستیم الحمدالله 

من اگه مشکل تومور خوش خیمم رفع بشه و مشکلی برام نداشته باشه بدم نمیاد چهارمی رو هم بیارم ...حالا انش ...

حتما وضع شوهرتم خوبه ما دوتا داریم نمیتونیم پس خرجاشون بربیام