2777
2789
عنوان

بنظرم برونگراها نسبت ب درونگراها محبوب ترن

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 53 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا

کاش منم برونگرا بودم

همش تلاش می‌کنم برونگرا باشم یهو میبینم بیشتر تنها شدم😐😂

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

وقتی درونگرایی‌ با خجالت یا غرور

و برون‌گرایی با پررو بودن اشتباه نگیریم همه چی عالی میشه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

تنها باگ درون‌گرا بودن : حالا این رو بگم که چی بشه ===)))

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من بشدت برونگرام بعد حس میکنم درونگرایی بهتره همش خودمو تمرین میدم کم حرف بزنم کم خوش و بش کنم حس ...

درونگرایی یکسری مزیت هاییم داره چون ما زیاد حرف نمیزنیم کسی نمیتونه ضربه بزنه چون نمیفهمه ما میخوایم چیکار کنیم

ما بیشتر فک میکنیم زیاد ی موضوع تجزیه تحلیل میکنیم شناخت ادما برامون راحته واس همین با هرکی جور نمیشیم

ولی از یطرف فک میکنن همش خودمونو میگیریم😐

درونگراها باهوش ترن 

دلیل اینکه ساکتن و دیر دوست پیدا میکنن اینه که دیر اعتماد میکنن و اعتماد به نفس پایینی دارن 

برونگراها چون استرس ندارن راحتترن 

خیلی تفاوتامون قشنگه 

جمعیت ایران نصف درونگرا و نصف برونگران 

درکنار هم زندگی میکنن این خصوصیات هم کم کم تعدیل میشه 

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

من درون گرام

با همه خوبم ولی از درون گرا ها بیشتر خوشم میاد تا برون گرا ها 

کلا از ادمای عمیق تر و کم حرف تر که بیشتر فکر میکنن بیشتر خوشم میاد

البته منظورم هر درون گرایی نیست ولی بعضی از درون ها خیلی ادمای متفکر و عمیقین

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️