2777
2789
عنوان

بنظرم برونگراها نسبت ب درونگراها محبوب ترن

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 53 پست
دکتر سعید عزیزی اینارو گفتن البته گفت این خصوصیات ۱۰۰ درصد نیست

خب از لحاظ علمی چیزی که گفتن درست نیست

چون که مساله ی درون گرایی و اعتماد به نفس داشتن متفاوت و جداست از هم

مثلا من اعتماد به نفس دارم جایی که لازم باشه میتونم جرفمو بزنم ولی به انتخاب خودم جایی که احساس راحتی نکنم ساکتم

کلا اعتماد به نفس ربطی به درون گرایی نداره معمولا

البته ممکنه کسی که درون گراس بی اعتماد به نفس هم باشه ولی نه اینکه کسانی که درون گران بی اعتماد به نفسن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از لحاظ علمی چیزی که گفتن درست نیستچون که مساله ی درون گرایی و اعتماد به نفس داشتن متفاوت و جداست ...

منم همینو گفتم رو همین پستی که ریپلی کردین

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

من با درونگرایی ام راحت و ازش راضی امولی خیلی برون‌گرا دیدم که نتونستم راز زندگیشونو نگه دارن و خودش ...

من نسبت ب اطرافیانم زودتر متوجه ی موضوع میشم ب محیط اطرافم حساسم تغییرو متوجه میشم

ولی برونگراها متوجه نمیشن

بد ی رفیق دارماستوری کرده بود خودشو بد نوشته بود صب پاشدم کلاس انلاین داشتم بد میخاستم برم بیرون گلا ...

منم وقتی میبینم بقیه چجوری از روزمره میگن و من این جوریم که خب که چی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اونوقت خودت کدومی؟😂

هیچ کدوم 

حرف زدن با ادما و پیدا کردن دوستای جدید خیلی انرژی میده بهم

دوست دارم مدام با ادمای بیشتری اشنا شم 

و بین دوستام از همه بیشتر حرف میزنم 

اما از طرفی از بیرون رفتن خوشم نمیاد و عاشق خونه موندن و سکوتم

حد وسطم

.

من با هرکسی جور نمیشم ولی اگه بشم باهاش مثل تو میشم😂

اخه مشکل میدونی چیه دوست صمیمی ندارم دوست خیلی نزدیک دارم ۴ نفریم ولی دو تاشون خیلی صمیمی هستن 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)