2777
2789
عنوان

بنظرم برونگراها نسبت ب درونگراها محبوب ترن

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 53 پست
تنها باگ درون‌گرا بودن : حالا این رو بگم که چی بشه ===)))

حالا اینو استوری کنم ک چی بشه

اینو پست کنم ک چی؟

اینجا برم خب تهش چی؟؟؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثل من از جامعه گریزان شدم

علتش چی میتونه باشه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
حالا اینو استوری کنم ک چی بشهاینو پست کنم ک چی؟اینجا برم خب تهش چی؟؟؟

دقیقا 🥲❤️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

درونگراها باهوش ترن دلیل اینکه ساکتن و دیر دوست پیدا میکنن اینه که دیر اعتماد میکنن و اعتماد به نفس ...

حرفاتون درسته ولی درون گرا بودن به اعتماد به نفس ربطی نداره

اینا رو نباید با هم قاطی کنیم، درون گرایی یعنی از بیشتر توی تنهایی انرژی میگیرن 

برون گرا ها معمولا با اعتماد به نفسن ولی هر درون گرایی بی اعتماد به نفس نیست

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

حرفاتون درسته ولی درون گرا بودن به اعتماد به نفس ربطی ندارهاینا رو نباید با هم قاطی کنیم، درون گرایی ...

دکتر سعید عزیزی اینارو گفتن 

البته گفت این خصوصیات ۱۰۰ درصد نیست 

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

هر کسی همون طور که هست خودشو باید  قبول داشته باشه 

خیلی ها از درونگرایی لذت میبرن و اتفاقا آدمهای به شدت منطقی و قابل اعتماد اطرافیان هستن 

درونگر ها هم که شیطون و دوست داشتنی و مجلس گرم کن 

مهم اینه که تو از اون خصلت درونیت راضی باشی و لذت ببری 

حالا از تنهایی یل تو حنع بودن 

دقیقا 🥲❤️

بد ی رفیق دارم

استوری کرده بود خودشو بد نوشته بود صب پاشدم کلاس انلاین داشتم بد میخاستم برم بیرون گلاب ب روت دلپیجه گرفتم الان ک ادم افسرده ی دل درد دارم😐😂😂😂

بد قیافه ی من بد دیدم استورسش:🫨

ب نظرم اگ منم اینقد راحت بودم شاید الان ادم بهتری بودم