2777
2789

خودم میانگرام ولی خب درونگرایی در من غالب تره من تو جمع هایی ک باهاشون صمیمی نیستم جدیم کم حرفم یا ساکتم  معمولا آرومم

ولی تو جمع صمیمیا پرحرفم شوخم شیطنت دارم 

هرکدوم توی ذهنشون یک تصویر از من دارن😂

شاید غریبه ها زیاد از من خوششون نیاد ولی برونگراها در هر صورت فعالن 

خیلی حرفا خیلی کارا برای من سخته ولی واس برونگراها راحته

اصلا بنظرم برونگراها راحت ترن اونارو بیشتر دوس دارن

من به شدت شیطون و برونگرام و اکثرا باهمه خوبم

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای کسی زندگی نمیکنم 

چه اهمیتی داره کسی منو دوست داشته باشه یا نه 

سعی می‌کنم برای خودم زندگی کنم 

هرجور که هستم راضیم از خودم 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    کاربری که کاربریش تگ نمیشه 🤍

بله تو کل خانواده مون من اینجوری ام هیچکس هم منو دوس نداره میگن اخلاق نداره آدم نیست ولی بزرگترین فداکاری هارو کردم چه وقتی فهمیدن نه فهمیدن 

برعکس دخترای فامیل شدیدا البته از سمت خانم ها مورد توجه آن همه دوسشون دارن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره حقیقته. قبول دارم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من کلا میلی ب ارتباط با ادما ندارم

ب شدت بیزارم از ادما

و ب شدت درونم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○