2777
2789
عنوان

شوهرتون یا نامزدتونو چی صدا میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4100 بازدید | 171 پست
اوقیییی🤣❤پایدار عزیزم🥰

مرسی خوشگلم...ایشالا بهترینا نصیبت بشه ..و یه همذم خوب که باهاش کلی عشقولانه بازی دربیاری..مردها تو این زمینه ها خییییلی دایره لغاتشون زیاده ..نمیشه چندتاشو گفت ولی دعا میکنم عشق واقعی نصیبت بشه از اونا که روزی چندبارخداروشکر کنی برا وجودش😍😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چونه گواروک 😍😍

منت وار جگروک   

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
ده ساله با همیم مهم ترین چیزی که همدیگه رو صدا میکنیم گووووربه استطوری که خواهرهای شوهرم هم بهمون می ...

اوپرا جون یه چیزی

من با پسر خوشگله یه جا بودیم بعد یکی ازم یه سوالی پرسید من گفتم نمیدونم والا از پسر خوشگله بپرس لیترالی جلو چشمش پسر خوشگله خطابش کردم

خیلی ضایع بود؟

اوپرا جون یه چیزیمن با پسر خوشگله یه جا بودیم بعد یکی ازم یه سوالی پرسید من گفتم نمیدونم والا از پسر ...

😅😅😅😅😅😅😅

خدا نکشتت 

طرف رو با خاک یکسان کردی 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

شه کجام شهره

ایرانشهر عزیزوک

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
نههههههمن اونی که ازش خوشم میاد رو تو جمع بهش گفتم پسر خوشگله

میدونم

ولی بین پسرا انگار بهش گفته باشی کیوتی 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه