یه دانش آموز داشتم بچه هفتم خانواده بود تازه یکی دیگه کوچیکتر هم داشتن
وضع مالیشون افتضاح بود افتضااااح
واقعا چی میشه که خدا به این خانواده ها اینجوری بچه میده
یکی مثل منم حسرت به دل موندم واسه یدونش
آخه این چه حکمتیه
خسته ام
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
واست حمد میخونم عزیزمالهی خدا زود زود دلت رو شاد کنه
😭😭😭😭
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
والا دوست دارن بدبخت به دنیا اصافه کننمادر نیستن که اصلا همچین ادمی نمیشه گف مادره مادر اپل باید فکر ...
یکی هم که داره خود بچه رو نداره
واقعا این دنیا یه بچه به من بدهکاره😭😭