2777
2789

یه دانش آموز داشتم بچه هفتم خانواده بود تازه یکی دیگه کوچیکتر هم داشتن

وضع مالیشون افتضاح بود افتضااااح

واقعا چی میشه که خدا به این خانواده ها اینجوری بچه میده 

یکی مثل منم حسرت به دل موندم واسه یدونش

آخه این چه حکمتیه 

خسته ام

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا دوست دارن بدبخت به دنیا اصافه کنن

مادر نیستن که اصلا همچین ادمی نمیشه گف مادره 

مادر اپل باید فکر اینده بچه باشه بعد بدنیا بیاره

هرچند تو این سایت نون نداره بخوره دنبال تجربه حس مادریه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
واست حمد میخونم عزیزمالهی خدا زود زود دلت رو شاد کنه

😭😭😭😭

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

والا دوست دارن بدبخت به دنیا اصافه کننمادر نیستن که اصلا همچین ادمی نمیشه گف مادره مادر اپل باید فکر ...

یکی هم که داره خود بچه رو نداره

واقعا این دنیا یه بچه به من بدهکاره😭😭

تعداد فرزند رابطه مستقیمی یا وضع مالی داره هرچی ضعیف تر بچه بیشتر متاسفانه

البته تو این استدلال  باید میگفتید رابطه عکس داره*

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟