2777
2789
عنوان

شوهرتون یا نامزدتونو چی صدا میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4099 بازدید | 171 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=367036724]و چیزیم که اون به من میگه خانومم خانومی عزیزم خنگولی جوجه فرشته خنگولی فسقلی وروجک🙄🙄🙄 ...[/QUOTE

خدا کنه تا اخر همینارو بگه.پیر شدین نگه من دندون ندارم نمیتونم🤣🤣پایدار🥰

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من شوهرم رو آقامون صدا میکنم و اونم خانومم صدامیزنه چه توی جمع چه توی خلوت البته توی خلوت عزیزم و عشقم وگلم بهم میگه،۱۱ماهه عروسی کردیم،ولی یک سال و پنج ماهه باهمیم🥹

کلا عادتمع همه جا اسمشون+جان 

۱۸ساله همنفسمه   

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

تو خونه آقولی و فلانی جونم و عشقم

تو جمع خانواده هامون اسم خالی 

اونم منو خانمم و عشقم صدا میکنه تو جمع اسمم به علاوه جون

سیزده ساله ازدواج کردیم

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻

من معمولا میگم امیر جایی باشیم عزیزم بخوام گولش بزنم رضا دیگه لوس بخواد بشه پسرم 

اون همیشه عزیزم زندگیم فقط خیلی خیلی عصبی باشه میگه یگی جان

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

امیر. عشقم. عزیزم. وقتایی ک دیگ عشقم فوران کنه میگم دار و ندار😂عمرم. اینارو میگم خر کیف میشه😂۹ ساله ازدواج کردیم

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄