2777
2789
عنوان

رقصمو دیده اومده خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 44 پست

اولا بچه ای برا ازدواج 

بعد هم این کارا چیه خب دیده دیگه نمیخوای رد کن 😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس میکنم نباید میرقصیدم اشتباه کردممم

تو جمع دخترونه بودی اتفاقا خوبم کردی از اون لحظه استفاده کردی اون آقا نباید وامیستاد نگات میکرد عزیزم اینقدر وسواس فکری نداشته باش و به این چیزا فکر نکن🫂

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

معلومه ک نمی خوام من هنوز بچم فقط کل مشکلم اینه ک تو فکر اون اقا چیه چ فکری درمورد من میکنه

بیخیال ولش کن اتقاقیه که افتاده تموم شده رفته

میشه برام دعا کنید؟از خدا میخوام عالی ترین ها سهم قلب مهربونتون باشه

ببخشید معذرت میخام ولی حسم میگه ساخته ی ذهنتهالبته چیز خاصی هم نیست.ولی برداشتم از متن این بود

ساخته ی ذهنی ؟ 

تروخدا انقد تاپیک دروغ دیدین معلومه باور نمی کنید 

ولی ب جان پدرم اگ دروغه

منم موضوعتو دیدم خندم گرفت😂🤦‍♀️خبب مگه دختراهم معلمشون مرد میتونه باشه؟کلاس چندمی؟یعنی خوشش اومده ...

الان‌دیگه توی مقطع دبیرستان همه‌ی معلمای درسای تخصصی اغلب آقان 

ما خودمون ۸۰ درصد معلمامون مردن

باز از نو گل خواهیم داد در این جهان دلمرده :)))
منم موضوعتو دیدم خندم گرفت😂🤦‍♀️خبب مگه دختراهم معلمشون مرد میتونه باشه؟کلاس چندمی؟یعنی خوشش اومده ...

متنو خوندی عزیزم؟

گفتم وایساده نگاه کرده ؟ 

اولا ک این اقا معلم مدرسه پایینی ما هستن ک پنجرشون هست تتو حیاط ما من  ایشون از پنجره منو دید

معلم وایساده شما رو نگاه کرده تا جایی که پسندیده برای خواستگاری؟!!

توی مدرسه دخترونه اگر بدونن جایی به حیاط دید دارن اجازه همچین کاری رو نمیدن

معلم هم میدونه اگر کسی گزارشش رو بده برای همیشه کارش رو از دست میده

پس این اتفاق تقریبا محاله مگر اینکه شما ساکن ایران نباشی 

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.