2777
2789
عنوان

تایید سوابق تحصیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 38 پست
اره ببین البته من نمره ای ندارم که بیاره من میخوام کنکور یه رشته دیگه بدم باید ایجاد کنم همه رو حالا ...

نمیدونم منم ببین الان پشتیبانی جواب میده زنگ بزن من صبح ها میزدم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
ببین من خبرشو دیدم که تا ۲۰ ام تمدید شده ببین درسته این کارو بکن اگه نه الان برو کافینت اونا بهتر می ...

کافی نتی که رفتمم بلد نبود 

برم اموزش پرورش بپرسم بلدن؟

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به عشقمههه🦥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دیپلم گرفتم پارسال ن یازدهم سابقه دارم ن دوازدهم باید دوتاشو ایجاد کنم😑💔میترسم اینو تایید نکنم ...

فکر نکنم مشکلی داشته باشه شما خرداد یازدهم و دوازدهم رو باید ایجاد سابقه انجام بدین بعدش تایید بزنین

حالا هم اگه خیلی نگرانی فردا یه سر برو اموزش و پرورش منطقتون بهتره که خیالتون راحت باشه

فکر نکنم مشکلی داشته باشه شما خرداد یازدهم و دوازدهم رو باید ایجاد سابقه انجام بدین بعدش تایید بزنین ...

اخه شنیدم گفتن تایید نزنن نمیتونن تو امتحانای ترمیم معدل شرکت کنن واسه همین گفتم شاید لازم باشه همینو تایید کنم

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به عشقمههه🦥

اخه شنیدم گفتن تایید نزنن نمیتونن تو امتحانای ترمیم معدل شرکت کنن واسه همین گفتم شاید لازم باشه همین ...

دروغه خواهر واسه اینه که پول زیادی جمع کنن،شما وقتی سابقه ندارید اخه چیو تایید کنید،شما باید ایجاد سابقه کنید بعدش امتحان نهایی بدین بعدش تاییده تحصیلی نگران نباشین

ولی فردا حتما یه سر به اموزش و پرورش بزنید

اول ببین تمدید شده تا ۲۰ واقعا؟؟؟فردا پیگیرش شواگه نشده امروز آخرین معهلت بود

تایید سوابق برای منم هست که می‌خوام تیر کنکور بدم و ترمیم خرداد ای خدا چرا من نمی‌فهمم کی ثبت نام کنکوره کی ترمیم این تایید و الان میتونم بکنم

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان