2777
2789
عنوان

تایید سوابق تحصیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 38 پست
خوب یعنی الان من هنوز نه کنکور ثبت مردم نه ترمیم الان باید تابیده سوابق کنم؟

کنکور اردیبهشت ثبت نام‌نکردی؟ نمیدونم ولی گفتن همه باید تایید کنن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تایید سوابق برای منم هست که می‌خوام تیر کنکور بدم و ترمیم خرداد ای خدا چرا من نمی‌فهمم کی ثبت نام کن ...

ببین یه شماره دادم به اسی بهش صبح زنگ‌بزن بپرس یا برو آموزش پرورش منطقه اما گفتن همه انجام بدن ولی اول باید کنکور اردیبهشت رو ثبت نام کنی بعد این مرحله

اونقدر همه چی قاطیه خودشونم نمیدونن چخبره واسه من پروفایلم رو باز نمیکرد ۱۰ روز جامو انداخته بودم آموزش پرورش و اصلا نخوندم تا این شماره کارمو درست کرد

اما نگران نباش ثبت نام تیر اسفنده قبل خرداده پس حتما یه امکانی داره واسه اونا که فقط تیر میدن

نه چون گفتن اردیبهشت برای فرهنگیان

نه عزیزم اردیبهشت مال همه است چرا نمیپرسی خب؟ فرهنگیان تیر نداره و اردیبهشت داره 

بقیه رشته ها هم اردیبهش ت و هم تیر داره

نه عزیزم اردیبهشت مال همه است چرا نمیپرسی خب؟ فرهنگیان تیر نداره و اردیبهشت داره بقیه رشته ها هم ارد ...

بخدا من از هرکس میپرسم هیچی نمیگه ده بار تاپیک زدم هیکل نیومد اصلا م سوابق نیاورد یعنی کنه اردیبهشت نزدم نیمتونم ترمیم معدل کنم دیکه

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان