2777
2789
عنوان

دکتر شهریار وزیری تبار

14170 بازدید | 24 پست

عزیزانی ک تو تهران هستن. کسی هس ایشون رو بشناسن. 

ما دیروز تو ماهواره تبلیغشون رو دیدیم 

راسش خاهرم 50 خورده ای سال داره. و نزدیک 5 سال ب بیماری ضعف عضلانی از نوع دوشن مبتلا شده  همه دکترا رو بردیمش ولی هیچچچچچ فرقی نکرده، ی جورایی جوابش کردن😔😔😔😔😔😭😭😭

ای دکتر از ضعف عضلانی صحبت کرده 

بنظرتون واقعا راه حلاشون مؤثر هسش؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام ببخشید خواهرتون داروهای ایشون رو گرفتن؟ استفاده کردین؟  منم دنبال کسانی هستم استفاده کرده ...

سلام. ن متاسفانه. 

نتونستیم اعتماد کنیم 

حضوری نبود متاسفانه. حرف ی تومن دوتومنم نبود ک 15 میلیون مخاس 😔😔😔

سلام. ن متاسفانه.  نتونستیم اعتماد کنیم  حضوری نبود متاسفانه. حرف ی تومن دوتومنم نبود ک ...

وقتی به دلار باشه همینم میشه :(  تو ویدیوهام میگفتن حضوری نیست تلفنی ویزیت میکنن 

افرادی که از دکتر وزیری تبار بد میگن اون رو نمی‌شناسن شخصیت انسانی اون رو نمی‌شناسن ک بدگویی میکنن ازش،بنده خودم بیمار دیستروفی هستم سال‌ها پیش ازشون دارو خریدم مصرف کردم و کمی بهبودی برام حاصل شد و جلوی پیشرفت بیماریمم گرفته شد و الان بعد از سالها مجدد می‌خوام ازش دارو بخرم با خودش هم تلفنی صحبت کردم و قرار شده پول بریزم حسابش تا مجدد برام دارو بسازه و بفرسته

هرکس هر اطلاعاتی بابت دکتر وزیری تبار خواست من در خدمتشم این هم شماره تماسم 09178158992

افرادی که از دکتر وزیری تبار بد میگن اون رو نمی‌شناسن شخصیت انسانی اون رو نمی‌شناسن ک بدگویی میکنن ا ...

سلام عباس جان کلا این شخص نمیتونه خوب کنه تلفنی هم گفتم برات ایشون صورت مسئله رو موقتی پاک میکنه اونم بعد۲یا۳سال بیماری عودمیکنه وحالتون بدترمیشه من چندتا بیمارام اسی دیدم که یکیش هم جشن بهبودی گرفتن وحتی تو کانال ماهواره هم صحبت کردکه خوب شده ولی الان باعرض تاسف ویلچرنشین شده کما اینکه دستورات پزشک خودشومیرفت اینجور نمیشددلیل بعدی شما از کل دکترهای جهان ایران برسی کن مگه کپسول داریم سلول بنیادی تولید کنه اصلا اینجور چیزی نداریم

افرادی که از دکتر وزیری تبار بد میگن اون رو نمی‌شناسن شخصیت انسانی اون رو نمی‌شناسن ک بدگویی میکنن ا ...

سلول بنیادی رو فقط از بندناف بایدبگیرن سلول بنیادی نمیتونن با خوردن کپسول زیادبشه دردنیاهیچ کس این ادعارونداره وخارج از بدن نمیشه دنبال سلول بنیادی گشت

یعنی هیشکی نی ای دکتر رو تو تهران بشناسه؟؟؟ 😭😭

اعتماد نکنیداگه قرار باشه این شخص همه بیماری هارو خوب کنه حتما به نظر من یه انجمن شفایافتگان یا بهبود یافتگان میزد،آبا غیراینه،درضمن سلول بنیادی فقط از بندناف نوزاد درسته اونم کسی انجام نداده یا خیلی کم که مادست راسی بهش نداریم این شخص چطور ادعا میکنه خدا میدونه فقط گول حرفهاشونخورید

سلام. ن متاسفانه.  نتونستیم اعتماد کنیم  حضوری نبود متاسفانه. حرف ی تومن دوتومنم نبود ک ...

بحث پولشم به کناربیماریش عود نیکنه شایداوایل بیناری صورت مسئله موقتی کناربره اما برا سالهای بعدبیناری چند برابر قوی تر نیشه من دومورد بیماری ام اس رو دیدم که حال جفتشون برا۲سال خوب وبیماری محو شده ولی بعد۲سال بیماری باشدت زیاد برگشته طوری که بیمار اولی که بدجور حالش خراب شده جشن بهبودی هم گرفته بود ولی الان با کمال تاسف خیلی خیلی حالش بد شده

بحث پولشم به کناربیماریش عود نیکنه شایداوایل بیناری صورت مسئله موقتی کناربره اما برا سالهای بعدبینار ...

ممنونم بابت راهنماییت. 

راسش نتونستیم اعتماد کنیم.الانم خواهرم داره ب بدترین شکل ممکن زندگی میکنه. ن شب داره  ن روز. ما هم داریم باش ذره ذره آب میشیم و کاری از دستمون بر نمیاد 😭😭😭😔🖤

براش دعا کنید 🙏

ممنونم بابت راهنماییت.  راسش نتونستیم اعتماد کنیم.الانم خواهرم داره ب بدترین شکل ممکن زندگی می ...

مادر بزرگ من یه دوره گرفته فعلا دوره دوم رو سفارش داده الان ۷ماهه پول رو ریختم به حساب خود خانم کریمی و هنوز ارسال نکرده

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊

دوره اول ۱۵ میلیون گرفتن اثر زیر صفر ، ولی دارن با تبلیغات الکی روی مغز بیماران اثر میذارن و امید واهی میدن، من مادرم دوباره سفارش داده ولی دور سوم امکان ندارد بذارم سفارش بده ، خانم کریمی که نمایندشون تو تهران هست بسیار پرخاشگر و بد صحبت میکنند حتی با اینکه می‌دونه حق با بیماره ، موقع دریافت پول میگه چهار ماهه تحویل میدم ، الان بعد هفت ماه میگه انشاالله میرسه

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊

من زنعموم فرستادن ۷ماه طول کشید ولی اومد داروهارو خورد خوب شد

از آقایون سایت متنفرم که ترکوندنم 🥴