2777
2789
عنوان

طلاق با بچه دو ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 41 پست
منم مثل تو بودم خواهر عکسای الانم با قبل زایمان نگاه کنی انگار ده سال پیر شدم هیچکی هیچکی کمکم نکرد

منم همینطور یه دختر به روز و همیشه خوشتیپ شد یه دختری که مثه کولیا میره بیرون خیلی وقتا عصبیه اننقدرررررررر که تنها بودم با یه بچه که شبانه روز بهت اویزونه ارزو داشتم تا الان مامانم حتی شده هفته ایی دو سه ساعت بیاد ببرتش فقط یکم خلووت کنم با خودم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچتم من بهت میگم بیش فعال نیست کاملا نرماله نیازبه فعالیت و فضای باز داره که انرژیش تخلیه بشه خانواد ...

اره دیگه اینم بچه است همش تو خونه تنهاست دلم برا اونم کبابه خب

ماهی خانوممم  

زیاد حرف زدم چون خییلی حس همدردی باهات داشتم پس بدون تنها نیستی و الان زندگیت تحت فشاره متاسفانه و این تحت فشار بودن و خستگی و افسردگی عوارض داره که یکیش میشه همین فکر کردن به طلاق 

بچه ت اگه بیش فعاله حتما ببرش روانپزشک کودکان، با دارو خیلی خیلی خوب میشه و عادی میشه و هم هوش بچه خ ...

نمیدونم دقیق بیش فعال هست یا نه آخه این بچه هم گناه داره همش تو خونه تنهاست بیرون که میریم مثل یک جوجه که از قفس پریده این ور اون ور می دویه . نمیشه کنترلش کرد. ولی اگرم پیش فعال باشه مگه اون باباش میزاره ببرمش دکتر میگه بچم هیچیش نیست 

ماهی خانوممم  
اره، شوهرم هفت شب میاد اون موقع که وقت خواب بچه نیست اون موقع اگه بخوابه بعدش تا خود صبح بیداره شوهر ...

بیا تاپیکم دردمشترک داریم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
زیاد حرف زدم چون خییلی حس همدردی باهات داشتم پس بدون تنها نیستی و الان زندگیت تحت فشاره متاسفانه و ا ...

ممنونم ازت عزیزم امیدوارم هر جا که هستی بهترین برات رقم بخوره. خیلی آرومم کردی خدا برا همه بسازه

ماهی خانوممم  

[QUOTE=367508009]نمیدونم دقیق بیش فعال هست یا نه آخه این بچه هم گناه داره همش تو خونه تنهاست بیرون که میریم مثل یک جو ...[/QUOTE

پسر من بار اولی که باهاش رفتم پاساژ بعد از چند ماه که دوستم میگفت بریم خرید بعد از یکسساعت که رسیدیم و پارک کردیم و رفتم تو پاساژ یکسره فقط ربع ساعت تو پله برقی بالا رفتیم و پایین اومدیم که همه دیگه نگاهمون میکردم انقدر دیوانه شدم که فقط داد زدم سر دوستمو گفتم بیا که فقط برسم خونم اون دو تا پسر داره بزرگه که مدرسه میره کوچیکشم تو کالسکه بود خلاصه که وحشتناک بود دیگه بعد از اون بهم اصرار نکرد برا خرید

ممنونم ازت عزیزم امیدوارم هر جا که هستی بهترین برات رقم بخوره. خیلی آرومم کردی خدا برا همه بسازه

همینطور برای شما عزیزم از خدا بخواه که کمکت کنه بگو خدایا تنهام و شرایطم اینه خودت پناه من شو کمکم کن